ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

  ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Share This
       
      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΕΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ;
H τέχνη προηγείται πολλές φορές της πολιτικής και της κοινωνίας. Σειρές που έχουν προβληθεί στην Αμερική και Ευρώπη έχουν προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με εκκωφαντικό τρόπο. Όπως η ταινία που προβλήθηκε τον Ιούνιο, η γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων Simpsons, το Glee, το Olympus has fallen και άλλες. 
Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
Η Εκκαθάριση: έτος εκλογών 2016 αποτελεί την αμερικανική προφητική ταινία δράσης ταινία και τρόμου σε σενάριο και σκηνοθεσία του James DeMonaco και με πρωταγωνιστή τον Frank Grillo , Elizabeth Mitchell και Mykelti Williamson .
Πρόκειται για το τρίτο sequel της ταινίας του 2014 Η Εκκαθάριση: Αναρχία, αποτελώντας την τρίτη δόση της σειράς Η Εκκαθάριση . Η ταινία κυκλοφόρησε στις 1 Ιουλίου 2016, έλαβε αρνητική σε μικτές κριτικές και έχει απέφερε συνολικά πάνω από 118 εκατομμύρια $, να γίνει η υψηλότερη ταινία συνολικής είσπραξης της σειράς.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ: Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, δύο ημέρες πριν από την Εκκαθάριση, οι ταραχές ξεσπούν σε όλη την Ουάσιγκτον, DC, με το ζουμί της ταινίας να είναι ότι η ιδρυτές της Νέας Τάξης πραγμάτων χρησιμοποιούν  την Εκκαθάριση για να βοηθήσει την οικονομική τους ατζέντα και την πώληση όπλων . Αυτό έχει μια μεγάλη επίδραση στην επικείμενη Προεδρικές εκλογές. Η Charlie Roan ( Elizabeth Mitchell ),ΜΙΑ γερουσιαστής με προφίλ πολύ κοντά στην Χίλαρι Κλίντον η οποία κερδίζει έδαφος από τον υποψήφιο του ρατσιστικού κόμματος NFFA που εκφράζει ο υπουργός Edwidge Owens ( Kyle Secor ), κουβαλάει την μαρτυρική ιστορία της Εκκαθάρισης της οικογένειάς της πριν 12 χρόνια μέσα στο σπίτι τους....
Η NFFA, με επικεφαλής τον Caleb Warrens ( Raymond J. Barry ), βλέπει την Roan ως απειλή για την κυριαρχία τους και σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την επερχόμενη Εκκαθάριση για να την απομακρύνουν από το παιχνίδι. Εν τω μεταξύ, Roan και Owens παρακολουθήσουν μια συζήτηση και, ενώ Owens δηλώνει πως τα ποσοστά εγκληματικότητας Αμερικής μειώθηκαν, η Roan παίρνει μια μόνιμη επευφημία δηλώνοντας η Εκκαθάριση χρησιμεύει μόνο για να εξαλείψει τους φτωχούς προς όφελος των πλουσίων και ισχυρών.. 
Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΚ: Στη ταινία υπάρχουν σκηνές βίας και αίματος έξω από το άγαλμα του Λίνκολν, σκηνές που ευτελίζουν την Αμερική όταν στους δρόμους εισβάλει η Ρώσικη Μαφία,η σύμπτωση του υπαλλήλου που προστατεύει το αφεντικό του και είναι Μεξικάνος αλλά πιστεύει στο μέλλον των ΗΠΑ, κυρίως όμως οι τελικές σκηνές κορύφωσης με ανθρωποθυσίες των μασόνων μέσα σε Καθολικό Ναό μολύνοντας την αξία της ολότητας της θρησκείας. Στη ταινία ξεκάθαρα δείχνει ότι ο ισχυροί θεοποιούνται απαξιώντας κάθε ανθρώπινη αξία και ιδίως στην ταινία διαφαίνεται ο καθαρά τρόπος αντιμετώπισης της γυναίκας και των μειονοτήτων. Μάλιστα σε κάποιο σημείο δείχνει την Whte police ή την Λευκή Αστυνομία παρόμοια με την γνωστή ρατσιστική οργάνωση Κουκ κουξ Κλάν που έκανε ήδη δηλώσεις. 
Αν η ταινία επιβεβαιωθεί έστω και στο ελάχιστο, να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε πολλές 11 Σεπτεμβρίου στην Αμερική...σύμφωνα με ξένους αναλυτές..
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΜΣΟΝΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Ποιος μπορούσε να προβλέψει πριν από μερικά χρόνια την άνοδο του Donald Trump στην εξουσία; Το ότι θα έφτανε έως το Λευκό Οίκο; Η απάντηση είναι οι... Simpsons, οι οποίοι η αλήθεια είναι ότι σε ιστορικό προβλέψεων τα πηγαίνουν περίφημα.
simpsons-trump
Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, πίσω στο... 2000, και σε ένα επεισόδιο με τίτλο "Bart to the Future" δείχνει τον Bart Simpson να ρίχνει μία ματιά στο μέλλον της οικογένειας αλλά και της χώρας του.
Κι ενώ η αδερφή του Lisa έχει γίνει η πρώτη ετεροφυλόφιλη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ (καθώς αφήνεται να εννοηθεί ότι προηγήθηκε μία ομοφυλόφιλη πρόεδρος), εκείνη σημειώνει ότι "κληρονόμησε μία μεγάλη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Donald Trump", σημειώνοντας ότι στην προεδρία του η χώρα χρεωκόπησε. Ο σεναριογράφος των Simpsons, Dan Green, έχει σημειώσει μάλιστα γι' αυτό το επεισόδιο ότι αποτελούσε "προειδοποίηση προς την Αμερική"... Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή από το επεισόδιο"Bart to the Future"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages