Γαλάζια παραληρήματα για τον Περιμετρικό και με εγκαίνια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γαλάζια παραληρήματα για τον Περιμετρικό και με εγκαίνια

Γαλάζια παραληρήματα για τον Περιμετρικό και με εγκαίνια

Share This
ΤΗΝ ώρα που ο κόσμος υποφέρει από μνημόνια που ψήφισε ο ίδιος πολιτική γεμάτη από παχιά λόγια έκανε με  την δήλωση του ο Αντώνης Σαμαρά αμέσως μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
Ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια «έπαλξη για τον αγώνα που θα δώσουμε για την Ελλάδα, γιατί αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας έχει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή ανάγκη τη ΝΔ…» (Μάλλον έχει ανάγκη και το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσουν ξανά μαζί...)
Στάθηκε στην προστασία της μεσαίας τάξης, της αγροτιάς και ιδιαίτερα στην μείωση της φορολογίας «…που επανειλημμένα έχει εξαγγείλει ο ίδιος Πρόεδρος και την είχαμε κάνει πράξη ως κυβέρνηση και που είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του προγράμματός μας», ενώ στην συνέχεια έθεσε ως απαίτηση το τρίπτυχο ενότητα-ομοψυχία-φιλότιμο «…ξέρουμε από αυτά θα δώσουμε τη μάχη όπως πρέπει και όπως προσδοκά από εμάς όλος ο κόσμος».
Ερωτηθείς για την αυριανή παράδοση τμημάτων του Περιμετρικού στην κυκλοφορία σχολίασε χαρακτηριστικά: «...επιτέλους πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Αυτό θεμελιώθηκε το 2012, ήρθα δύο φορές και μάλιστα και ως Πρωθυπουργός το 2014 και είχε τελειώσει πια η γέφυρα, βγήκαν… αυτοί κυβέρνηση και επί ενάμιση χρόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Αυτό είναι αδιανόητο… Εύχομαι να κάνουν τα εγκαίνια έστω και μισά-μισά όπως πάνε να τα κάνουνε, αλλά εν πάσει περιπτώσει ας τελειώνει η υπόθεση αυτού του δρόμου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages