ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών, στις 2 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή του Διβαρίου, στη λιμνοθάλασσα Γιάλοβα. Τόπος συνάντησης είναι το παλιό αντλιοστάσιο στη Λιμνοθάλασσα Γιάλοβα και ώρα 9:30 πμ. Η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας αποτελεί καταφύγιο άγριας ζωής και ιδιαίτερα των μεταναστευτικών πτηνών, που κάνουν εδώ τον πρώτο τους σταθμό ταξιδεύοντας από την Αφρική για τη βόρεια Ευρώπη. Πλήθος θηλαστικών, ερπετών, αμφίβιων και ψαριών έχουν εδώ τον βιότοπό τους, με κυριότερο τον αφρικανικό χαμαιλέοντα, που αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση. Παράλληλα, η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ζώνη αρχαιολογικής προστασίας, αφού διαθέτει μοναδικά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν. Φορέστε άνετα ρούχα, κατάλληλα παπούτσια και λάβετε μέτρα προστασίας από τον ήλιο. Για την καλύτερη δυνατή μετακίνηση των ενδιαφερόμενων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ξεκινήσει λεωφορείο από την Καλαμάτα προς τη Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, το πρωί της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου. Δε θα υπάρξει κόστος μετακίνησης για τους ενδιαφερόμενους. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία. Εκτός από την απομάκρυνση των απορριμμάτων, στόχος είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αναδείξουμε την αξία της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος. Καλούμε όλους εσάς να στηρίξετε την δράση προσφέροντας λίγο από τον χρόνο και την καλή σας διάθεση. Όλοι Μαζί Μπορούμε να Κάνουμε τον Τόπο μας πιο Όμορφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages