ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα στη Μεσσηνία. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (13.9.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 29χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 28χρονο ημεδαπό. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος και ο 28χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.9.2016 έως και προχθές (12.9.2016), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε καταστήματα.
 Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -5.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 29χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages