ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Share This
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το καλοκαίρι και ο Δήμαρχος Καλαμάτας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο ξεκινώντας το… κυνήγι των επαγγελματιών για τα τραπεζοκαθίσματα. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει μάλιστα ότι η εντολή είναι απολύτως αυστηρή, δείχνοντας έτσι πόσο στηρίζει τους επιχειρηματίες για ακόμα μια φορά. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Στο προσεχές διήμερο θα γίνει οργανωμένη αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Καλαμάτας στα Παπλωματάδικα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας. Αυτό θα συμβεί επειδή κάποιοι επαγγελματίες - παρά τα πρόστιμα - αυθαιρετούν, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερο χώρο από αυτόν, που τους έχει παραχωρηθεί. Η εντολή προς τη Δημοτική Αστυνομία για την αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων είναι απολύτως αυστηρή".
Παράλληλα ο Δήμος σπεύδει να μοιράσει πρόστιμα και πρωτόκολλα αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης και κατεδάφισης σε αιγιαλό και παραλία, εκεί δηλαδή που δεν έχει καταφέρει χρόνια τώρα να βάλει "τάξη" αδυνατώντας να συνεννοηθεί με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη παραλιακή ζώνη.
Όπως ενημέρωσε ο Δήμος "Το Αυτοτελές Γραφείο Καλαμάτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Οικονομικών απέστειλε προς τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Καλαμάτας πρωτόκολλα καθορισμού αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης, καθώς και πρωτόκολλα κατεδάφισης από κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού και παραλίας, μαζί με τις συνημμένες σε αυτά εκθέσεις αυτοψίας και τοπογραφικά διαγράμματα. Αυτά τα πρωτόκολλα αφορούν σε 38 επιχειρήσεις της παραθαλάσσιας ζώνης του Δήμου Καλαμάτας και, τις επόμενες ημέρες, η Δημοτική Αστυνομία θα προβεί στην επίδοση των πρωτοκόλλων, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους της προαναφερθείσας Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages