Ο ΔΡΟΜΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Share This
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα του κτηρίου της οδού Αριστομένους. Για ακόμα μια φορά το δικό τους ενδιαφέρον είχαν τα προ ημερησίας διάταξης θέματα, με τα οποία ξεκίνησε η προχθεσινή συνεδρίαση. ΦΟΣΔΑ, Καλαμάτα- Ριζόμυλος, επέκταση αστικής συγκοινωνίας με τη Βέργα ήταν μόνο κάποια από τα ζητήματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Συγκεκριμένα, απαντώντας για την απόφαση που πάρθηκε στην Τρίπολη για τα σκουπίδια, δεν έκρυψε ξανά τον προβληματισμό του, αφού, όπως είπε, ο καθένας «έβαζε ό,τι ήθελε ώστε να ψηφίσει υπέρ». Μάλιστα, όπως ανέφερε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, με το υπουργείο να ζητά συνεχώς διευκρινίσεις και έτσι για καιρό την «έκαναν βόλτα». Δήλωσε δε ότι δεν είναι αισιόδοξος ότι αυτό το σχέδιο θα λειτουργήσει σύντομα, ενώ χαρακτήρισε «κολοκύθια με ρίγανη» τους πανηγυρισμούς κάποιων, ότι κέρδισε η γνώμη του λαού.
Σχετικά με την επέκταση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ που ρωτήθηκε, είπε ότι είναι ένα σοβαρό θέμα, που θέλει σωστή μελέτη. Χαρακτηριστικά ανέφερε την ένωση της Καλαμάτας με το νοσοκομείο: για 300 μέτρα (από την είσοδο του ΤΕΙ) χρειάστηκαν 5 χρόνια για να φτάσει. Κατά τον ίδιο, αν μπουν δρομολόγια, πρέπει να είναι συχνά και ως παράδειγμα προς αποφυγή ανέφερε τα δρομολόγια προς Λέικα ή το "4", που είναι ελάχιστα και συνήθως άδεια. Για τις εργασίας διαπλάτυνσης που γίνονται ανάμεσα στα ξενοδοχεία Φιλοξένια και Φωτεινή, σχολίασε ότι ο Δήμος ανέλαβε να κάνει τη δουλειά του κράτους, αφού τα σημεία που επεκτείνεται ο δρόμος είχαν απαλλοτριωθεί δεκάδες χρόνια πριν. Όσο για το χρονικό διάστημα που γίνεται το έργο, είπε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και έπρεπε να γίνει τώρα, ενώ έχει ζητηθεί από τον εργολάβο να μην πραγματοποιεί εργασίες κατά τις ώρες αιχμής.
Με πληροφορίες από το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages