Ανέγερση μνημείου των Εκτελεσθέντων Πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανέγερση μνημείου των Εκτελεσθέντων Πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Ανέγερση μνημείου των Εκτελεσθέντων Πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Share This
Η βούληση της Επιτροπής Κρίσης Εικαστικών Έργων να έχει ολοκληρωθεί η Ανέγερση μνημείου των Εκτελεσθέντων Πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 8.2.1944 στο Πρώην Στρατόπεδο 9ουΣυντάγματος Καλαμάτας πριν το Φεβρουάριο του 2017 εκφράστηκε κατά τη σύγκλισή της την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 για την επιλογή της θέσης του μνημείου.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Νικολάκου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Καλαμάτας και όλες τις εμπλεκόμενες δομές για την ικανοποίηση του διαχρονικού αυτού αιτήματος.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της Παράταξης «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας» κος. Μπρεδήμας Θεόδωρος, εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε.), από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), από το Δήμο Καλαμάτας και υπηρεσιακοί παράγοντες από την  δ/νση τεχνικών Έργων Π.Ε. Μεσσηνίας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εντάξει την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου στο πρόγραμμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages