ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

Share This
ΒΓΗΚΑΝ άγρια τα γαλάζια μαχαίρια στην παράταξη που κάποτε είχε τις αρχές του Εθνάρχη, καθώς ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ Νίκα και Μαντά μετά τη συγκέντρωση της ΝΔ και ένα με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο Δ.Σ.
Από τη μια είδε πως ζούμε ημέρες… 81 (!!!) τονίζοντας πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε σταθερές βάσεις και πως θα τραβήξει με το μέρος της όλη την κεντροαριστερά, ασκώντας σε ‘’γαλάζιο’’ ακροατήριο παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, σφοδρή κριτική στη μέχρι τώρα παρουσία της ΝΔ και προκαλώντας πολλές συζητήσεις.
Ακολούθως - όπως γράφουν δημοσιεύματα και σχόλια- άρχισε να επιτίθεται(!!!) κάνοντας λόγο για «…μετατροπή του στρατοπέδου σε κομματική… κάλπη, όπου διάφοροι βουλευτές προσπαθούσαν να κερδίσουν ψήφους κάνοντας μεταθέσεις –ρουσφέτια», τυπικά συντασσόμενος με τις απόψεις Καμμένου και μεταφέροντας τες στο Δ.Σ. σε ρόλο... εκπροσώπου του, για το θέμα του στρατοπέδου. Η απάντηση όμως ήρθε πριν από λίγη ώρα σε πολύ σκληρούς τόνους και με αιχμές για την στάση του δημάρχου Καλαμάτας από τον Περικλή Μαντά, σε ανακοίνωσή του στην οποία και σημειώνεται:
 «Για ποιά ρουσφέτια μιλάτε κ. Νίκα;» 
 Με μεγάλη έκπληξη διάβασα σήμερα τις δηλώσεις του κ. Νίκα, από τις οποίες προκύπτει ότι συντάσεται πλήρως με τις πρόσφατες απαξιωτικές, προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για το στρατόπεδο της Καλαμάτας. Αντί λοιπόν ο κ. Νίκας να ενώσει τη φωνή του με όλους εμάς, που από την πρώτη στιγμή αντιδράσαμε στην επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Καμμένος στην πόλη, στους πολίτες και στο πολιτικό προσωπικό της Μεσσηνίας, προτίμησε να συνταχθεί μαζί του, λειτουργώντας ούτε λίγο ούτε πολύ ως κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αλήθεια,ο ρόλος του κ. Νίκα δεν είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πόλης ή προτιμά να βολέψει τις πολιτικές του επιδιώξεις κατά το δοκούν; Στην συνάντηση του στην Αθήνα με το κ. Καμμένο, ρώτησε για την πληρότητα των στρατοπέδων της Αττικής; Ρώτησε για την πληρότητα του γραφείου του υπουργού; Ρώτησε για την πληρότητα σε στρατεύσιμους του Υπουργείου; Υπεραμύνθηκε όλων αυτώντων συμπολιτών μας, που εν μέσω της οικονομικής κρίσης καλούνται να στηρίξουν οικονομικά τη στρατιωτική θητεία των παιδιών τους μακριά από το σπίτι τους; Δεν είναι μόνο οι μαμάδες αγαπητέ Δήμαρχε. Αντέδρασε στις μαζικές μεταθέσεις σε νησιά και παραμεθόριο 70 και πλέον στρατευσίμων που υπηρετούσαν στην Καλαμάτα μέσα σε μια νύκτα; Ή απλά άκουσε τον Υπουργό να τον μαλώνει και γύρισε πίσω να τον υποστηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο; Και μιας και οι δυο τους μιλάνε για ρουσφέτια, ας μας πει ο κ. Νίκας σε ποιό στρατόπεδο της παραμεθορίου ή νησιού υπηρετεί ο γιος του;
 Περικλής Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages