ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ...ΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ...ΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ

ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ...ΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ

Share This
Ο Δήμος Μεσσήνης απάντησε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με το χώρο που υποδεικνύει για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. Πρόκειται για εκτάσεις στην θέση "Μακαρία" και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις από την πλευρά του Υπουργείου. Στην πρότασή του ο Δήμαρχος Γιώργος Τσώνης αναφέρει: «Σας παραθέτουμε την πρότασή μας αναφορικά με την επιλογή χώρου δημιουργίας κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών ως κατωτέρω:
1.Αγροτεμάχιο επιφανείας 12.600 τ.μ. περίπου στη θέση «Μακαρία» εντός της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης (έδρα του Δήμου), η οποία ανήκει κατά πλήρες δικαίωμα κυριότητας και κατά ποσοστό 100% στο Δήμο Μεσσήνης.
 2.Αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 63.758 τ.μ. στη θέση «Μακαρία» εντός της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης (έδρα του Δήμου), το οποίο ανήκει κατά πλήρες δικαίωμα κυριότητας και κατά ποσοστό 100% στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας και ήδη αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου (καθολικής διαδόχου της πρώτης δυνάμει του Ν.3852/2010). Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το εγκεκριμένο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Μεσσήνης, η ως άνω έκταση έχει συγκεκριμένη χρήση, αυτή της εφαρμογής στεγαστικού προγράμματος αθιγγάνων. Σημειώνεται επίσης ότι στο ίδιο ακίνητο βρίσκεται (στο μέσον αυτού, καταλαμβάνουσα επιφάνεια 81 τ.μ.) Γραμμή Μεταφοράς (KV Πύλος-Καλαμάτα) της ΔΕΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages