ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΚΕΘΕ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΚΕΘΕ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΚΕΘΕ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This

«Εξετάσαμε και μελετήσαμε όλα τα στοιχεία που μας δόθηκαν από πλευράς σας, καθώς κι όσα συλλέξαμε – πληθυσμιακά, οδικό δίκτυο, ξενοδοχειακές υποδομές, στοιχεία ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων, αεροπορικών δρομολογίων, μαθητικών εκδρομών, επισκεψιμότητα τουριστικών περιοχών κ.λπ., και βασιζόμενοι σε αυτά έχουμε τη βεβαιότητα ότι μπορεί να σχεδιαστεί ένα ενυδρείο ελκυστικό και ταυτόχρονα να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις βιωσιμότητάς του».
Τα ανωτέρω αναφέρει, σχετικά με τη δημιουργία ενυδρείου στην Καλαμάτα, σε επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαμάτας  ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών Καθηγητής Σπυρίδων Α. Μαυράκος. Προσθέτει δε ότι «το ΕΛΚΕΘΕ ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην υλοποίηση του εγχειρήματος ως ο μόνος φορέας που έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία από τη λειτουργία ενυδρείων στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΚΕΘΕ γνωστοποιεί στο Δήμαρχο ότι «ως πιο κατάλληλο κρίνουμε το οικόπεδο που βρίσκεται στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας στη θέση «Κορδία», το οποίο κατά τη γνώμη μας και την εμπειρία μας καλύπτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις υλοποίησης του έργου και των παράπλευρων δραστηριοτήτων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages