Αλλάζουν όλα στις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης στο νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αλλάζουν όλα στις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Αλλάζουν όλα στις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
Γ. Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν.Μεσσηνίας: «Ο προσανατολισμός μας στη μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους και ο σεβασμός μας και στο τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου, αποτελούν βασική μας σταθερά στη καθημερινή μας λειτουργία». Σε μία σημαντική τομή στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχωρά η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σε σημερινή του συνέντευξη ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μπέζος δημοσιοποίησε την ειλημμένη απόφαση της Διοίκησης να προχωρήσει στην εφαρμογή του άρθρου 97 του Ν.4368/2016 σύμφωνα με το οποίο, τα Νοσοκομεία δύναται να συνάπτουν ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου απευθείας με το προσωπικό των συνεργείων καθαριότητας, εστίασης και φύλαξης χωρίς την εμπλοκή των εργολαβικών εταιριών.
Σημείωσε δε, ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και ότι μέσα στην εβδομάδα δημοσιεύονται οι πρώτες δύο (2) προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης. Σύμφωνα με την εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ.Παύλος Πολάκης για το θέμα αυτό, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να λαμβάνουν τις αποδοχές που λαμβάνει ένας μόνιμος υπάλληλος στην αντίστοιχη θέση και με τα ίδια χρόνια προϋπηρεσίας. Γεγονός που σημαίνει ότι θα δίδονται όλα τα επιδόματα (ανθυγιεινό, οικογενειακό κλπ) συν τις προσαυξήσεις σε αργίες κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages