ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Share This
Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου νέου Δημαρχείου», που χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους. Πρόκειται για συμπληρωματικές εργασίες, κυρίως οικοδομικές, για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (ανακατασκευασθέντος παλιού Νοσοκομείου Καλαμάτας). Σύμφωνα με τη μελέτη, δημιουργείται μία νέα είσοδος πλάτους τεσσάρων μέτρων δυτικότερα της υφιστάμενης κεντρικής εισόδου επί της οδού Αθηνών, η οποία θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του κτηρίου Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου (πρώην Καρδιολογικής Κλινικής), οι εργασίες για την αποκατάσταση του οποίου θα ξεκινήσουν σύντομα (βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης). Θα πρέπει ακόμη να κατασκευαστεί και νέα περίφραξη, που θα διαχωρίζει το χώρο του νέου Δημαρχείου από τα κτήρια προς δυσμάς, που βρίσκονται στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο.
Σε αντικατάσταση των υφιστάμενων και σε κακή κατάσταση εισόδων του νέου Δημαρχείου, προβλέπεται νέα είσοδος πεζών και οχημάτων. Άλλη σημαντική εργασία είναι η μερική καθαίρεση του υπάρχοντος τσιμεντένιου πεζοδρομίου της βόρειας εισόδου του νέου Δημαρχείου, με σκοπό τη διαπλάτυνση τόσο του σημείου συναρμογής με το μικρότερο σε πλάτος τμήμα του πεζοδρομίου, στη γωνία της υπάρχουσας περίφραξης του παλαιού Νοσοκομείου, όσο και για την κατασκευή ράμπας ανόδου των οχημάτων στη νέα προς δυσμάς είσοδο. Τέλος, η μελέτη προβλέπει την κατασκευή τμήματος πέτρινης περίφραξης στο χώρο που κατελάμβανε το πρώην φυλάκιο, μήκους τεσσάρων περίπου μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages