ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Νέος ανεξάρτητος χώρος προσαρμοσμένος αρχιτεκτονικά και αισθητικά στην παιδική ηλικία Ολοκληρώθηκε  Δευτέρα 18/4/2016 μια ακόμη ουσιαστική παρέμβαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας στο πλαίσιο του λειτουργικού του ανασχεδιασμού. Πρόκειται για την δημιουργία ενός ευρύχωρου παιδιατρικού ιατρείου σε χώρο ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα ιατρεία του ΤΕΠ και προσαρμοσμένο αρχιτεκτονικά και αισθητικά στη παιδική ηλικία. Με την λήξη των σημερινών εργασιών, στο νέο Παιδιατρικό Ιατρείο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
 « Σήμερα λύνουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που έρχεται από πολύ παλιά στο Νοσοκομείο μας. Χρόνια τώρα, ήμασταν υποχρεωμένοι να εξετάζουμε τις παιδικές ηλικίες προσερχόμενες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στον ίδιο και ενιαίο χώρο που βρίσκονται και τα άλλα ιατρεία, χειρουργικό και παθολογικό. Εικόνα που επηρέαζε αρνητικά την ψυχολογία και την διάθεση των παιδιών. Η δημιουργία του νέου σύγχρονου και ξεχωριστού χωροταξικά Παιδιατρικού Ιατρείου έρχεται βασικά να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό. Την εξέταση των παιδικών ηλικιών σε ένα χώρο άνετο, αξιοπρεπή και κατάλληλα διαμορφωμένου για τις παιδικές ηλικίες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου για την συμβολή τους, όπως επίσης και τον συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Λούζη «Skitsofrenis» για την εθελοντική του προσφορά στην δημιουργία αυτής της όμορφης από καλλιτεχνικής και αισθητικής πλευράς εικόνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages