ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα η κλοπή σε δημόσια υπηρεσία που είχε γίνει τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου του 2012 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 33χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή. Τότε ο δράστης σήκωσε το χρηματοκιβώτιο του τμήματος αλλοδαπών, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, στην οδό Αθηνών, στην Καλαμάτα, παίρνοντας κενές κάρτες διαμονής και εργασίας αλλοδαπών. Η διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί αποκαλύφθηκε όταν οι υπάλληλοι πήγαν να ανοίξουν την υπηρεσία. Ο 33χρονος και οι άγνωστοι συνεργοί του, μπήκαν στο διώροφο κτήριο στην οδό Αθηνών, από την πίσω πλευρά του οικήματος και μια πόρτα του υπογείου.
Δεν διέρρηξαν την πόρτα, μιας και το κτήριο είχε συναγερμό, αλλά αφαίρεσαν το κάτω πλαστικό πλαίσιο. Ακολούθως, αχρήστευσαν το συναγερμό και άρχισαν να σπάζουν τοίχους και να βγάζουν πόρτες από τις ριζέλες τους. Έψαξαν κάθε γραφείο και συρτάρι, ενώ οι χώροι σε όλες τις υπηρεσίες του κτηρίου ήταν άνω - κάτω, με πεταμένους φακέλους στο πάτωμα και σπασμένες κλειδαριές. Τελευταίος στόχος των δραστών ήταν το μικρό δωματιάκι στο τέλος του διαδρόμου του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών. Εκεί, κατέστρεψαν το συναγερμό και στη συνέχεια διέρρηξαν την πόρτα.
Best t v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages