ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

Share This
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε: «Το προσφυγικό θέμα έχει πολλές διαστάσεις και κυρίως την ανθρωπιστική και την εθνική. Όσον αφορά στην ανθρωπιστική, είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος έχει βοηθήσει και βοηθεί όσο είναι δυνατόν και με διάφορους τρόπους. Όσον αφορά στην εθνική διάσταση, είναι προφανές ότι πρέπει να υπάρχει διάχυση των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την επικράτεια και να μην επιβαρύνονται μόνο συγκεκριμένες – και μάλιστα εθνικά ευαίσθητες - περιοχές.
Όμως, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση της Κυβέρνησης με τους κατά τόπους Δημάρχους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί για να μη θιγεί ο τουρισμός. Στις προϋποθέσεις εντάσσονται, επίσης, η σοβαρή και οργανωμένη κρατική παρουσία και η τήρηση της νομιμότητας». Ο Δήμαρχος προσέθεσε ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει ενοχληθεί από κανέναν εκ μέρους της Κυβέρνησης σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages