«Παλινωδία απαράδεκτης νομοθετικής διαδικασίας» λέει ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Παλινωδία απαράδεκτης νομοθετικής διαδικασίας» λέει ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

«Παλινωδία απαράδεκτης νομοθετικής διαδικασίας» λέει ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Share This
«Παλινωδία απαράδεκτης νομοθετικής διαδικασίας» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την κατάργηση διάταξης σύμφωνα με την οποία, μετά από αδυναμία του ΦΟΔΣΑ, η αρμοδιότητα ανατίθετο σε άλλα νομικά πρόσωπα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ξεκαθάρισε ρητά ότι το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων δεν έχει καταργηθεί, ζήτησε ξεκάθαρη στάση της Κυβέρνησης. «Η Κυβέρνηση δεν έχει ακόμα αποφασίσει την κατάργηση της ΣΔΙΤ.
Αν δεν το θέλει ας έρθει να το καταργήσει. Όλα τα’ άλλα είναι μισόλογα. Η 2η φορά Αριστερής Κυβέρνησης ωστόσο συνεργάζεται με την εταιρεία για να συμφωνήσει, χωρίς μάλιστα το δικαιούχο που είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρόκειται για σοβαρό πολιτικό ολίσθημα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και αναρωτήθηκε «Σε περίπτωση που η Κυβέρνηση συμφωνήσει με την εταιρεία είναι σίγουρο ότι θα υπογράψει τη σύμβαση ο Περιφερειάρχης; Αν δεν γίνει το έργο, που αποτελεί το μόνο μαξιλάρι ασφαλείας, τι θα κάνουν οι Δήμαρχοι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages