ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1 ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1 ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1 ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Share This
Η ανανεωμένη Καλαμάτα πήγε στην Εύβοια με σκοπό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Γ' εθνική και τα κατάφερε περίφημα.

Με τον Κώστα Καλογιαννίδη να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο και τον Ραχίμ να σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή με τα ασπρόμαυρα, η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0.
Ηταν ένα αποτέλεσμα που ήθελαν πολύ οι Μεσσήνιοι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και το σημαντικότερο ήταν το πέτυχαν με πειστική εμφάνιση.
Η... νέα Καλαμάτα με τα πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα κυριάρχησε σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και πέρα από το γκολ του Ραχίμ στο 42' είχε και δύο δοκάρια αλλά και 1-2 καλές φάσεις ακόμη για γκολ.
Οττα και Ραχίμ φάνηκε από την πρώτη τους συμμετοχή ότι δυναμώνουν επιθετικά την ομάδα για μια Καλαμάτα που σε γενικές γραμμές έδειξε βελτιωμένη και άφησε υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια.
Τσόπελας, Μπαντούνας, Γκίνο, Όττα, Ραχίμ ήταν οι πέντε παίκτες που έκαναν ντεμπούτο και βοήθησαν στο να αλλάξει προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η Μεσσηνιακή ομάδα μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού, κέρδισε ψυχολογία και πλέον περιμένει την επόμενη Κυριακή το Λουτράκι σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή στην Γ' εθνική.

Το φιλμ του αγώνα

Τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, όμως στην συνέχεια η Καλαμάτα πήρε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ.
Ο πολύ καλός Σεμπάστιαν Οττα σπατάλησε μια κλασική ευκαιρία στο 41' όταν βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το πλασέ, αλλά ο Μπριλάκης έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο επόμενο λεπτό όμως ο Ραχίμ άνοιξε το σκορ. Ο νεοαποκτηθέντας από την Σπάρτη μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα στην περιοχή και παρά την πίεση των αμυντικών πέτυχε με πλασέ το 0-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει μια φορά με τον Καρκασίνα να σουτάρει άουτ στο 38'.
Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο β' ημίχρονο και στο 51' ο Τορεζάνι σούταρε στο δοκάρι της εστίας του Κουμή.
Στο 61' η Καλαμάτα είχε νέο δοκάρι με τον Γκίνο καθώς στο β' ημίχρονο είχε την απόλυτη υπεροχή και έψαχνε το δεύτερο.
Το 0-2 δεν έγινε όμως και στο 69' λίγο έλειψε να τιμωρηθεί η Καλαμάτα όταν ο Κρίστο με σέντρα σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη!
Στο διάστημα που απέμεινε η Καλαμάτα κράτησε την κατοχή, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Τορεζάνι στο 83', δεν απειλήθηκε και τελικά πήρε δίκαια την νίκη απέναντι πάντως σε μια από τις πιο αδύνατες ομάδες του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Διαιτητής ήταν ο Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Παπανδριόπουλο και Φαγκρίδα, όλοι από τον Πειραιά.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Βασιλειάδης Λευτ.): Κουμής, Σπήλιος, Γκάβαλης (88' Αθανασίου), Σενάι, Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Καπνόπουλος (58' Πλατέλας), Δημητρίου, Κρίστο, Χαφούς, Καρκασίνας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Καλογιαννίδης Κ.): Σταυράκης, Τσόπελας, Λιόλιος, Μπαντούνας, Κασμερίδης, Τσιμικλής, Γκίνο, Όττα, Παναγιωτόπουλος (75' Μπεγκλεκτσής), Τορεζάνι, Ραχίμ (63' Κακαλής, 85' Χατζηλιόντας). notosspor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages