Ο " ΠΑΜΙΣΟΣ " έκοψε την πίτα του ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο " ΠΑΜΙΣΟΣ " έκοψε την πίτα του !

Ο " ΠΑΜΙΣΟΣ " έκοψε την πίτα του !

Share This
Με την μεγαλύτερη και την πολυπληθέστερη από ποτέ συμμετοχή συμπατριωτών, έκοψε την πίτα και διεξήγαγε τις εκλογές του ο Σύλλογος των απανταχού Νησιωτών "Ο ΠΑΜΙΣΟΣ".
Ήταν μια μέρα γιορτινή, για τους Νησιώτες της Αθήνας, που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, γέμισαν τον καταπληκτικό χώρο του Gazarte.
Η πίτα ήταν τελικά η αφορμή, για τούτο το αντάμωμα παλιών και νεότερων γενιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος,
εκπροσωπώντας την δημοτική αρχή. Επίσης ο Στέφανος Ληναίος, ο χαράκτης Τάκης Κατσουλίδης, ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ο καθηγητής οικονομικώνΘόδωρος Λιανός, ο επανατοποθετηθείς πρόεδρος της ΛυρικήςΣάκης Θεοδωρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Νομ.Συμβουλίου του Κράτους ε.τ. Δημ.Ανατασόπουλος, ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κ.Κωστόπουλος, οι τραγουδιστές Γιάννης Θωμόπουλος και Βαγγέλης Δούβαλης, ο Μιχ.Αλεβίζος της Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, η π.βουλευτήςΝάντια Γιαννακοπούλου, ενώ μήνυμα έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Μετά την κοπή της πίτας διεξήχθη η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.


Την πίτα προσέφεραν τα Ζαχαροπλαστεία των αδελφών Σουρίλα (Πετρούπολη-Λόφος Αξιωματικών), ενώ το δώρο (ασημένια κορνίζα) ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος (Ασημικά-Λέκκα 23-25, Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages