ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
ΤΕΘΗΚΕ από το μεσημέρι σε εφαρμογή η αμφιδρόμηση της Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της από την Αριστομένους μέχρι τη Φαρών, σε εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δηλαδή, στο νότιο κλάδο της Βασιλέως Γεωργίου η κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλέον θα είναι ανατολική. Για το λόγο αυτό, είναι ανάγκη να αποσύρουν άμεσα οι ιδιοκτήτες τα οχήματα που είναι σταθμευμένα δίπλα στη νησίδα, στο νότιο κλάδο, καθώς και όσα οχήματα είναι σταθμευμένα σε σημεία όπου πλέον δεν επιτρέπεται στο νότιο και στο βόρειο κλάδο της οδού αυτής.
ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΡΙΤΑ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ
Επίσης, θα αμφιδρομηθεί η οδός Ακρίτα, στο τμήμα της από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι τη Βασιλίσσης Όλγας. Δηλαδή, η κυκλοφορία στο δυτικό κλάδο της οδού θα έχει πλέον κατεύθυνση προς νότο (προς Παραλία) και θα έχει προτεραιότητα έναντι της Βασιλίσσης Όλγας. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες που έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους στο οδικό αυτό τμήμα δίπλα στη νησίδα και εν γένει σε σημεία όπου δεν επιτρέπεται πια, να αποσύρουν τα αυτοκίνητά τους άμεσα.
Επίσης, παρακαλούνται οι οδηγοί να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή για την εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ιδίως κατά το αρχικό τους στάδιο.
ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Μπορείτε να δείτε εδώ κείμενο με τις ρυθμίσεις που ισχύουν, μεταξύ των οποίων η ελεγχόμενη στάθμευση σε τμήμα της οδού Βασιλέως Γεωργίου.
Μπορείτε να δείτε σε σχεδιάγραμμα εδώ όσον αφορά στη Βασιλέως Γεωργίου από την Αριστομένους μέχρι τη Φαρών, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τα σημεία όπου επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου απαγορεύεται και τους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης.
Τονίζεται ότι έχουν ήδη ληφθεί τα αναγκαία μέτρα και θα ληφθούν και άλλα εφόσον είναι απαραίτητο, για την εφαρμογή των εν λόγω αμφιδρομήσεων.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ
Επισημαίνεται ότι με την αμφιδρόμηση της Βασιλέως Γεωργίου ολοκληρώνεται ένα μεγάλο έργο, αυτό της διάνοιξης και θέσης σε κυκλοφορία ενός δρόμου καίριας σημασίας, αξίας άνω των 12 εκατ. ευρώ. Η Καλαμάτα αποκτά ακόμη μία είσοδο – έξοδο, μέσω της οποίας θα έχει κανείς γρήγορη πρόσβαση προς και από τον περιμετρικό της πόλης, του οποίου επίκειται η ολοκλήρωση. Η Βασιλέως Γεωργίου θα χρησιμεύσει ιδιαίτερα στους επισκέπτες της πόλης, καθώς θα επιτρέπει την ταχεία έξοδο από την Καλαμάτα αλλά και την εύκολη είσοδο σ' αυτήν, ενώ θα είναι πολλαπλώς χρήσιμη και στους κατοίκους της, όπως και στους κατοίκους της γύρω περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages