ΕΧΑΣΕ 1-2 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΧΑΣΕ 1-2 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ...

ΕΧΑΣΕ 1-2 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ...

Share This
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε σαν ντέρμπι αλλά τελικά κατέληξε σαν παιχνίδι χωρίς φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη κατάφερε να κερδίσει με γκολ στο 95Ο λεπτό.
Το δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι σίγουρα θα ήταν η ισοπαλία.
Φτάνουμε στο 70ο λεπτό και το δεύτερο ημίχρονο έχει κυλήσει χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση για τις δύο ομάδες. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού
 
Λήξη πρώτου ημιχρόνου στην Καλαμάτα
 
25 Εκτέλεση φάουλ για τη Σπάρτη με τον Τάντσις να το εκτελεί και τον Παλιούρα να μπλοκάρει σταθερά
 
Το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο ρυθμό ενώ υπάρχουν μέχρι τώρα δύο μικρές διακοπές εξαιτίας κροτίδας που έχει σκάσει στην εστία της Σπάρτης.
 

14ο  1-1 Ηλιόπουλος 
Η Σπάρτη καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ένα φοβερό γκολ από τον Ηλιόπουλο που να σημειωθεί δεν πανηγύρισε το γκολ (έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα)
 

6ο Η Καλαμάτα ανοίγει το σκορ με τον Torezzani
Με ένα  δυνατό σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Torezzani κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ένα παιχνίδι βγαλμένα από τα παλιά ξεκινήσε στις 3 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Η Καλαμάτα υποδέχεται την πρωτοπόρο Σπάρτη, οι στόχοι όπως δείχνει η βαθμολογία είναι διαφορετικοί, αφού η Καλαμάτα έχει πλέον στόχο την σίγουρη παραμονή ενώ η Σπάρτη την άνοδο.
Στο γήπεδο έχουν φθάσει και δύο πούλμαν με φιλάθλους από τη Σπάρτη




Η νίκη είναι το μοναδικό που έχουν όλοι στο μυαλό τους στο καλαματιανό στρατόπεδο για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕ Σπάρτης που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Καλαματιανού επιθετικού Βασίλη Αθανασόπουλου: «Η Σπάρτη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε, γιατί είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για μας και το θέλουμε πάρα πολύ, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούμε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού -χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουμε πραγματικά. Στην έδρα μας έχουμε πλεονέκτημα και έχουμε αποδείξει σε ανάλογα δύσκολα παιχνίδια ότι πιάνουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπαίνουμε πολύ δυνατά από το α’ ημίχρονο και θα ήταν ιδανικό αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Είναι βέβαια ένα παιχνίδι με όλες τις ιδιαιτερότητες του τοπικού και ιστορικού ντέρμπι και μάλιστα με κίνητρο για τον αντίπαλό μας την προσπάθεια που κάνει για άνοδο. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει και με αρκετό κόσμο στο πλευρό του, αλλά σίγουρα και οι δικοί μας φίλαθλοι θα έχουν δυναμική παρουσία στο γήπεδο και αυτό θα μας δώσει επιπλέον ψυχολογικό πλεονέκτημα».  

Η αποστολή
Χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Δούμουρα και τους Καραλή, Κωνσταντίδη, Διαμάντη, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μετά την προχθεσινή προπόνηση, κατέληξε στα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης. Στην 18άδα που ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, χθες το μεσημέρι στο Στάδιο, συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Θωμάς, Παλιούρας, Λίπι, Λένγκα, Νινιός, Καλαγκάνης, Ρήγας, Κακαλής, Γαλανόπουλος, Κουντάνης, Τσιμικλής,Κολημήτρας, Κερμενίδης, Τορεζάνι, Γιακουμής, Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Αγγελόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages