"Σε άθλια κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Καλαμάτας " - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Σε άθλια κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Καλαμάτας "

"Σε άθλια κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Καλαμάτας "

Share This
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 19ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Κύριε Δήμαρχε!
          Το αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου μας είναι σε άθλια κατάσταση. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι κυριολεκτικά απροσπέλαστοι και οι αγρότες δυσκολεύονται ή ακόμα και αδυνατούν να φτάσουν στα κτήματά τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, που γίνεται η συγκομιδή του ελαιοκάρπου το πρόβλημα γίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό και επείγον. Και θα μπορούσε να είχε δοθεί μια λύση στο πρόβλημα, κ. Δήμαρχε, αν δε αποφασίζατε αυθαίρετα να περικόψετε την παγία από τους τοπικούς προέδρους, οι οποίοι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να συντηρήσουν υποτυπωδώς τους αγροτικούς δρόμους. Και δυστυχώς το τεχνικό πρόγραμμα του 2016, όπως και τα τεχνικά προγράμματα των προηγούμενων ετών, δεν προβλέπει κανένα έργο συντήρησης αφήνοντας για μια ακόμα φορά στο περιθώριο το αγροτικό οδικό δίκτυο.
Τι προτίθεται να πράξει η δημοτική αρχή και ποια άμεσα μέτρα θα λάβει, ώστε να μπορέσουν οι αγρότες του δήμου μας να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα κτήματά τους και να εκμεταλλεύονται τις καλλιέργειές τους.



                                                Δημήτριος Γ. Φαββατάς
                                      Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

                                      Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages