ΜΕ 60 ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΡΦΑΡΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ 60 ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΡΦΑΡΩΝ

ΜΕ 60 ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΡΦΑΡΩΝ

Share This
Με 60 μαθητές έχει ξεκινήσει τη δράση της η Φιλαρμονική Αρφαρών, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο. Χθες, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 11 το πρωί, πραγματοποιήθηκε τελετή έναρξης της δραστηριότητάς της, στο δημοτικό κτήριο Νιαρχαίϊκο Λιοτρίβι. Η εκδήλωση περιέλαβε αγιασμό και παρουσίαση της διδασκαλίας των μαθητών, ενώ τραγούδια απέδωσε μικρή χορωδία.
Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, τόνισε ότι η πολιτική του Δήμου συνίσταται στην παροχή ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά. «Δημιουργούμε καλλιτεχνικά σχολεία στ' Αρφαρά και σ' όλη την περιφέρεια», τόνισε ο Π. Νίκας, επισημαίνοντας ότι πέρα από τη Φιλαρμονική, στ' Αρφαρά λειτουργεί και παράρτημα του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι στη Φιλαρμονική Αρφαρών διδάσκονται μουσική 60 μαθητές, χωρίς κόστος, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει αυτή τη δραστηριότητα με ενθουσιασμό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
fil kal Medium
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, που συμπίπτει με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, οι μαθητές των τάξεων οργάνων, χορωδίας και μπαντίνας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας θα παρουσιάσουν μελωδίες και σύνολα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, στο χώρο του πατινάζ, με ώρα ενάρξεως 20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages