ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ

Share This
Ο Λυκούργος Τσάκωνας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στα 100 μέτρα στο ιστορικό μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια» της Καλαμάτας. Ο 25χρονος σπρίντερ βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ του στα 100μ με 10.27 (-0,9) και σημείωσε την 14η επίδοση όλων των εποχών στη χώρα. Την ίδια επίδοση έχει και ένας άλλος «200άρης», ο Τάσος Γκούσης.
«Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση. Βγήκε η δουλειά που είχαμε προγραμματίσει. Νιώθω καλά και είμαι σε καλή κατάσταση» είπε ο Λυκούργος Τσάκωνας, που δεν έτρεξε τελικά 200 μ., κούρσα στην οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις 6 Ιουνίου, στα «Χανιά 2015». Δεύτερος στα 100 μ. ήταν ο Παναγιώτης Ανδρεάδης με 10.67.
13.56 από τον Δουβαλίδη στα 110μ εμπόδια 
Λίγο νωρίτερα ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν νικητής στα 110μ εμπ. με 13.56 (0,9) σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, σε μια κούρσα με δυνατό συναγωνισμό, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια επίδοση κάτω από τα 13.50.
«Εχω κάνει κάποιες αλλαγές στην τεχνική και στους διασκελισμούς στο πρώτο εμπόδιο. Η αλλαγή αυτή θέλει το χρόνο της για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι σε θέση να τρέξω ακόμη γρηγορότερα» είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

Ο Πέτρος Κυριακίδης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στα 400μ με 47.73, επίδοση που δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. 
Ο έφηβος Γιάννης Λογοθέτης έκανε την έκπληξη και με 48.56 πήρε την πρώτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά και την δεύτερη στη γενική κατάταξη. Η πρώτη τριάδα έκλεισε με τον Γιάννη Σταματελόπουλο με 48.57.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Ευαγγελία Ζυγόρη ήταν νικήτρια, ενώ η κορασίδα Αλεξία Πολυκράτη ακολούθησε με 55.90, επίδοση κοντά στο φετινό της 55.60. 
Το ρυθμό του προσπαθεί να βρει ο Δημήτρης Τσιάμης, που ναι μεν ήταν νικητής στο τριπλούν, όμως, με 16,12μ επίδοση που είναι μακριά από τις δυνατότητες του. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ δεν είχε άλλο έγκυρο άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages