ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

Share This
Ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση για συνδέσεις με την αποχέτευση στη Βέργα και τη Μικρή Μαντίνεια, μετά την αποστολή ειδοποιήσεων από τη ΔΕΥΑΚ. Συγκεκριμένα:
  1. Όσον αφορά στη Βέργα, στην οδό Μάνης και σε κάθετους σε αυτή δρόμους, έχουν αποσταλεί 65 ειδοποιητήρια και 51 ιδιοκτήτες έχουν κάνει αίτηση συνδέσεως με την αποχέτευση ή έχουν δείξει ενδιαφέρον για άμεση σύνδεση. Δεκατέσσερις ιδιοκτήτες προβάλλουν την αιτίαση ότι οι δρόμοι είναι αδιάνοικτοι και η σύνδεση δεν είναι δυνατή κ.λπ., ισχυρισμοί που ελέγχονται από την Υπηρεσία. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει.
  2. Όσον αφορά στην οδό Ευαγγελιστρίας, έχουν αποσταλεί ειδοποιητήρια και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στα τέλη Μαΐου.
  3. Σχετικά με τη Μικρή Μαντίνεια, έχουν αποσταλεί 15 ειδοποιητήρια όσον αφορά στον παραλιακό δρόμο και αιτήσεις έχουν υποβάλει 8 ιδιοκτήτες. Για τους υπολοίπους και τυχόν δικαιολογίες που προβάλλονται, γίνεται έλεγχος από την Υπηρεσία. Η προθεσμία έχει λήξει.
Μετά τον έλεγχο και την αυτοψία, η ΔΕΥΑΚ θα προχωρήσει σε διακοπή σύνδεσης με την ύδρευση, εφόσον οι δικαιολογίες που προβλήθηκαν δεν ευσταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages