Σάλος στην Μεσσηνία με την νέα απρέπεια του πρώην πρωθυπουργού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σάλος στην Μεσσηνία με την νέα απρέπεια του πρώην πρωθυπουργού

Σάλος στην Μεσσηνία με την νέα απρέπεια του πρώην πρωθυπουργού

Share This
Πραγματικός σάλος έχει δημιουργηθεί στην Καλαμάτα , μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η επίσκεψη όχι μόνο δεν έκλεισε τις εσωκομματικές πληγές που έχουν ανοίξει, όπως έγραφε και η εφημερίδα “Παραπολιτικά” τον Φεβρουάριο , στο ρεπορτάζ με τίτλο “Η Μεσσηνία πυροβολεί τον Αντώνη Σαμαρά” ,αλλά άνοιξε ακόμα περισσότερες. Αν εξαιρέσει κάποιος τους ελάχιστους κολαούζους (καρακόλια τα λένε στην Μεσσηνία) του πρώην πρωθυπουργού, το κλίμα ήταν πολύ κακό στην Καλαμάτα για τον πρόεδρο της ΝΔ.
Φρόντισε ωστόσο να το κάνει ακόμα χειρότερο και ο ίδιος , με την απίστευτη απρέπεια του, να μην δώσει το παρών, στη τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας. Οι πληροφορίες του parapolitika.gr λένε πως ο πρώην πρωθυπουργός επικαλέστηκε κάποιες υποχρεώσεις και δεν πήγε τελικά, κάτι που δείχνει πως η απίστευτη κίνηση του να μην παραδώσει το Μαξίμου, δεν ήταν τυχαία, αλλά στοιχείο της διχαστικής νοοτροπίας του Σαμαρά. Η συγκεκριμένη απίθανη κίνηση, προκάλεσε σάλο από αρνητικά σχόλια, καθώς ήταν η μέγιστη ασέβεια, απέναντι στον συμπατριώτη του Προκόπη Παυλόπουλο και απέναντι στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, που ούτε αυτόν φαίνεται να σέβεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages