Νέα ποινή 8 χρόνων κάθειρξης στον αγιογράφο από την Ανδρούσα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέα ποινή 8 χρόνων κάθειρξης στον αγιογράφο από την Ανδρούσα

Νέα ποινή 8 χρόνων κάθειρξης στον αγιογράφο από την Ανδρούσα

Share This
Αυτή τη φορά για υδροπονική καλλιέργεια 85 χασισόδεντρων 
Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από τότε που ο ηλικιωμένος αγιογράφος από την Ανδρούσα δικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για καλλιέργεια χασισοφυτείας 70 δέντρων και από 15 χρόνια κάθειρξης η ποινή του μειώθηκε σε 8, χθες κάθισε πάλι στο εδώλιο, για άλλη χασισοφυτεία.
Συνολικά έχει κατηγορηθεί για τέσσερις χασισοφυτείες. Αυτή τη φορά είχε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει υδροπονικές μεθόδους και οι αστυνομικοί τον βρήκαν να καλλιεργεί με λάμπες φωτισμού 85 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Το 2007 είχε συλληφθεί για την καλλιέργεια με τον ίδιο τρόπο 120 χασισόδενδρων.
Για τη φυτεία των 85 δέντρων είχε καταδικασθεί σε 8 χρόνια κάθειρξης και χθες το δικαστήριο του επέβαλε την ίδια ποινή, χωρίς καμία μείωση.

Με λάμπες και καλοριφέρ
Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών κατέθεσε ότι τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι και αποθήκη του 68χρονου στην Ανδρούσα. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν 85 φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 50 εκατοστά, κάνναβη βάρους 113,9 γραμμαρίων, 86 σπόρους κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, το οποίο αποτελούνταν από επτά ειδικούς ηλεκτρικούς προβολείς, έναν ανεμιστήρα και ένα καλοριφέρ.
Ο αστυνομικός εξήγησε ότι 81 φυτά βρέθηκαν στην αποθήκη να καλλιεργούνται με τις λάμπες και τα άλλα 4 έξω στην αυλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages