ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ..

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ..

Share This
Το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπεριέχεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης που απασχολεί την τελευταία ημέρα την αστυνομία και αφορά στην εξάρθρωση κυκλώματος νονών της νύχτας που έβαζαν βόμβες σε δικαστικούς λειτουργούς και εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Συγκεκριμένα ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για τις επιθέσεις με βόμβες που έγιναν στο σπίτι του επίσης κατηγορούμενου του για τα εξοπλιστικά, Γιάννη Σμπώκου. Το σπίτι του κ. Σμπώκου είχε γίνει στόχος δύο φορές, με την πρώτη στις 16 Απριλίου του 2014. Τις βομβιστικές ενέργειες αναλάμβαναν τα μέλη του κυκλώματος νονών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 37 άτομα εκ των οποίων 17 συνελήφθησαν. Ανάμεσα τους ο απότακτος αστυνομικός που φέρεται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
Στο σχεδιάγραμμα φαίνονται οι διασυνδέσεις του κυκλώματος. Πάνω αριστερά υπάρχει η αναφορά σε πολιτικό κατηγορούμενο-έγκλειστο φυλακών, που είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος Οι νονοί προσπάθησαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου στις 22 Νοεμβρίου του 2012, με στόχο την πρόεδρο εφετών κυρία Καλαϊτζή, στο Χαλάνδρι. Στο στόχαστρο τους είχε μπει επίσης η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού κ. Στέφη, της οποία το αυτοκίνητο ανατίναξαν στην περιοχή της Δάφνης. Εντύπωση δε προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι την εν λόγω επίθεση είχαν αναλάβει μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Γεγονός που δείχνει τη διασύνδεση ποινικών και τρομοκρατών. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη ενέργεια φέρεται να έπαιξε ο απότακτος αστυνομικός. Επίσης, ανώτατος δικαστικός λειτουργός που χειρίστηκε την απόπειρα απόδρασης κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε στόχος στις 20 Ιουλίου του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages