Μεσσηνία: Την σκότωσαν στη μέση του δρόμου για να της κλέψουν την τσάντα που κρατούσε - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μεσσηνία: Την σκότωσαν στη μέση του δρόμου για να της κλέψουν την τσάντα που κρατούσε

Μεσσηνία: Την σκότωσαν στη μέση του δρόμου για να της κλέψουν την τσάντα που κρατούσε

Share This
Οι αστυνομικοί έφτασαν στους δύο δολοφόνους από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής – Η κατάθεση του γιου της άτυχης γυναίκας…
Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline. σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους δύο νεαρούς τσιγγάνους (19 και 21 ετών αντίστοιχα) που πέρυσι το Μάρτιο, για να κλέψουν το τσαντάκι της 78χρονης Μαγδαληνής Ρούτση στη Μεσσήνη, το τράβηξαν με δύναμη από τον καρπό της, την πέταξαν κάτω και την παράτησαν νύχτα καταμεσής του δρόμου με σπασμένα πλευρά και λεκάνη. Οι δύο τσιγγάνοι καταδικάστηκαν για ληστεία που κατέληξε σε ανθρωποκτονία, καθώς η άτυχη γυναίκα πέθανε 2,5 μήνες μετά στην εντατική του Νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα – αφού δεν κατάφερε να συνέλθει από τα βαριά τραύματά της και τις επιπλοκές που προκάλεσε το τρύπημα στον πνεύμονα από ένα σπασμένο πλευρό.
Ο γιος της χθες στο δικαστήριο περιέγραψε πώς είδε τη μητέρα του πεσμένη στο δρόμο. Είπε ότι δύσκολα περιγράφεται το φρικτό θέαμα που αντίκρισε φτάνοντας έξω από το σπίτι της, όχι μακριά από το κέντρο της πόλης. Ο ίδιος ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ από μια νεαρή γειτόνισσα, που μέσα στην ησυχία της νύχτας άκουσε κάτι σαν νιαούρισμα και βγήκε να δει τι συμβαίνει.
Αυτό το «κάτι σαν νιαούρισμα», όπως είπε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, ήταν η αδύναμη φωνή της μητέρας του που προσπαθούσε να καλέσει σε βοήθεια. Φτάνοντας εκείνος έξω από το σπίτι, είδε τέσσερις άνθρωποι να προσπαθούν να σηκώσουν την άτυχη ηλικιωμένη που έδειχνε χτυπημένη παντού, στα πλευρά, τη λεκάνη, το χέρι της, ενώ το κεφάλι της έτρεχε αίματα. «Μια υγιέστατη γυναίκα διαμελίστηκε σε μερικά λεπτά», είπε χαρακτηριστικά ο γιος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages