Ηχηρή απάντηση του Π. Μαντά στην "Eλευθερία" για δημοσίευμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ηχηρή απάντηση του Π. Μαντά στην "Eλευθερία" για δημοσίευμα

Ηχηρή απάντηση του Π. Μαντά στην "Eλευθερία" για δημοσίευμα

Share This
Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα "Ελευθερία" δίνει για το σημερινό προκλητικό της δημοσίευμα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του κ. Μαντά: "Δεν προκαλεί έκπληξη η νέα επίθεση της εφημερίδας «Ελευθερία» στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Όμως αυτή τη φορά το υποτιθέμενο ρεπορτάζ ξεφεύγει ακόμη και από τα όρια της εμπάθειας που επιδεικνύει ο συντάκτης του. Με τη δεοντολογία του ανυπόγραφου κειμένου -λες και η δημοσιογραφία είναι ύποπτη δραστηριότητα που πρέπει να καλύπτεται από την ανωνυμία που καλύπτεται από την ανωνυμία- και με προκλητικές αναφορές ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά προωθεί μια τακτική διχασμού ανάμεσα στους ανθρώπους της Πελοποννήσου. Και αυτό είναι το χειρότερο, στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται ορισμένοι τα έργα, όπου σε καμία άλλη περιοχή της χώρας δεν προωθούνται αυτή την περίοδο όμοιά τους! Το χείριστο από την άλλη, είναι πως δεν κρατά ούτε τα προσχήματα στην όποια διατύπωση του υποτιθέμενου ρεπορτάζ, προκαλώντας ακόμη και το κοινό αίσθημα λόγω του αντικυβερνητικού ή προσωπικού μένους και συνεχίζοντας στην ίδια πρακτική, που να μην ξεχνάμε μεταξύ των άλλων περιελάμβανε στο παρελθόν και άλλου τύπου προσβλητικές αναφορές.
Τα διαπιστευτήρια του ο Αντώνης Σαμαράς δεν χρειάζεται να τα καταθέσει στην εφημερίδα «Ελευθερία» το έχει κάνει προσωπικά και από τον εκάστοτε θεσμικό του ρόλο και το κάνει πάντοτε και θα το πράττει, ως Βουλευτής, ως Υπουργός, ως Ευρωβουλευτής και ως Πρωθυπουργός, αλλά κυρίαρχα ως άνθρωπος, έχοντας πρώτα και πάνω από όλα το καλό της Μεσσηνίας μας και της Ελλάδας μας. Επειδή δεν γνωρίζω ποιος είναι ο αστείρευτος σε φαντασία συντάκτης του κειμένου που αναρωτιέται, θα πρέπει τουλάχιστον αυτός να γνωρίζει και να μην παραβλέπει, πως τόσο η περιοχή μας στο επίπεδο προώθησης και επίλυσης πολλών ζητημάτων, όπως αρκετοί και προσωπικά, έχουν ευεργετηθεί από τον Μεσσήνιο Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Όσον για το... πρόσχημα του αεροδρομίου υπογραμμίζω σε κάθε τόνο, πως τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν μεριμνήσει έτσι ώστε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να ενισχυθεί σε υποδομές και εγκαταστάσεις με μελέτες εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκονται σε εξέλιξη. Άλλωστε να μην ξεχνάμε και την πρόσφατη σημαντική παραχώρηση της πολεμικής αεροπορίας των 32 στρεμμάτων. Άδικα, λοιπόν, κάποιοι καλλιεργούν εντυπώσεις, αφού αποδεικνύεται και θα αποδειχθεί ξανά, πως κανένα ζήτημα ή κίνδυνος δεν υπάρχει για τον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας. Στην ατζέντα μας το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι στην πρώτη γραμμή! Υ.Γ. Είναι λυπηρό αντί για την συστράτευση όλων στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας, κάποιοι με σκοπό τη δημιουργία κλίματος αντιπολιτευτικής κατανάλωσης, να επιλέγουν να παίξουν το ρόλο του κομπάρσου, σε ένα χθες που οι πολίτες και η Ελλάδα αφήνει οριστικά πίσω. Περικλής Μαντάς Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages