ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ...

ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ...

Share This
Ρητά και κατηγορηματικά ξεκαθάρισε την δική του θέση και τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε στην υπογραφή της εξαίρεσης και αναστολής από την κατεδάφιση τον Δεκέμβριο του 2011, των περίπου 1.500 τ.μ. αναφορικά με τις αυθαίρετες εργασίες που εντοπίστηκαν στην περιβόητη βίλα στο Βασιλίτσι, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο πρώην γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ο Τάσος Αποστολόπουλος με σειρά εγγράφων απέδειξε την ακεραιότητα και τη νομιμότητα στον απόλυτο βαθμό των δικών του ενεργειών. Στον πρώην Γ.Γ. μάλιστα έφθασαν στο σημείο να ασκηθούν ισχυρές πιέσεις με την πλευρά των νομικών εκπροσώπων της εταιρείας να τον καταγγέλλει(!!!) για υπέρβαση καθήκοντος επειδή δεν δέχθηκε να υπογράψει - σώνει και ντε... και ζήτησε δεύτερη γνωμοδότηση από τον περιφερειακό διερυμένο όργανο - αντί για αυτή που ήρθε στα χέρια από το νομαρχιακό που αποτελείτο από τοπικούς μηχανικούς με επικεφαλής την Στ. Αγρίου, η οποία μαζί με 2 ακόμη μέλη δεν ψήφισαν την αναστολή και την εξαίρεση από τη κατεδάφιση, που πέρασε με την γνώμη της πλειοψηφίας. Ακολούθησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού ΣΧΟΠΑΔ με επικεφαλής τον κ. Κολλά - έναν από τους τρεις που έδωσε τη θετική του γνώμη για να περάσει η νέα ΜΠΕ για το μεμονομένο αγκυροβόλιο που ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων - με το όργανο ομόφωνα(!) αυτή τη φορά, να... υποχρεώνει τον κ. Αποστολόπουλο να υπογράψει την αναστολή και την εξαίρεση.
Μάλιστα ο κ. Αποστολόπουλος παρουσίασε και χαρτί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος που του έδινε την... εντολή να αποδεχθεί μια τέτοια εξέλιξη. Σε ερώτηση εάν ποτέ ο ίδιος έχει συναντήσει τέτοια... υπηρεσιακή "ευαισθησία" και κινητοποίηση με απανωτές συνεδριάσεις οργάνων μηχανικών-υπηρεσιακών κλπ. ο ίδιος είπε πως όχι. Ωστόσο ακόμη παραμένει... κενό το γεγονός πως οι περισσότερο υπηρεσιακά αρμόδιοι δεν έχουν μέχρι σήμερα απαντήσει καθόλου για το θέμα που παρακολουθεί η κοινή γνώμη με κομμένη την ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages