ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...

Share This
Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» για το σημερινό εντός έδρας ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την σχετικά άγνωστη, τουλάχιστον στην ποδοσφαιρική περιοχή μας, Κύμη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την χρονιά, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δηλαδή δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει μια ακόμη χρονιά να πάει χαμένη. Ψυχολογικά το κλίμα είναι εξαιρετικό, αγωνιστικά θα λέγαμε ότι ισχύει το ίδιο με μοναδική παραφωνία τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν σταθερά το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουν τεθεί εκτός Δημητριάδης, Σκάρος, Αργυρόπουλος και πρόσφατα ο Πολυχρόνης – η περίπτωση του τελευταίου δεν είναι πάντως ανησυχητική – και το μόνο που χρειάζεται για να ανέβουν φίλαθλοι και αγωνιστικό τμήμα είναι το 3ποντο και η καλή σημερινή παρουσία. Ο κ. Κουρμπανάς έδειξε τις τελευταίες ημέρες να έχει επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα, χωρίς όμως να αποκλείονται πλήρως και σενάρια αλλαγών. Πιθανότατα θα παρατάξει τους Πάππο, Χριστοφιλέα, Ρούσση, Τριάντο, Νιφορόπουλο, Λουμπαρδέα, Χαρίτο, Τσάτσο, Ηλιόπουλο, Καλαντζή και Σαλαπάτη, ενώ η 19μελής αποστολή συμπληρώνεται ακόμη από τους Μούζο, Γεωργακόπουλο, Σκαρλάτο, Ζάρκο, Κουντάνη, Βασιλόπουλο, Κακαλή και Μαρτίνο που έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.
 
Σύνθημα νίκης από Καλαντζή και Τσάτσο
Για το ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας μίλησε ο πολύπειρος επιθετικός της Καλαμάτας Χρήστος Καλαντζής ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναγκαιότητα κατάκτησης της ανόδου. «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας καινούργιας προσπάθειας και αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτό που δεν κατορθώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, την άνοδο», τόνισε ο καλαματιανός φορ που δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στο σημερινό παιχνίδι: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή αρχή και γενικότερα ένα καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα, έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Το ζητούμενο πάντως, τόσο αύριο όσο και στα υπόλοιπα ματς, είναι η δική μας παρουσία και απόδοση ανεξάρτητα από την ομάδα που θα έχουμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια και να μας δώσει την ευκαιρία να του δείξουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου», είπε κλείνοντας ο Καλαντζής, δίνοντας πάσα στο καυτό φίλαθλο κοινό της ομάδας.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Σωτήρη Τσάτσου, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες τις οποίες κρύβουν τα ματς της πρεμιέρας, ενώ στις λίγες μέρες παρουσίας του στην «Μαύρη Θύελλα» έχει κατορθώσει να πιάσει τον παλμό κερδίζοντας κόσμο αλλά και συμπαίκτες: «Κάθε ξεκίνημα θέλει προσοχή και αποφασιστικότητα. Η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, διαθέτει τους παίκτες αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν το άγχος της πρεμιέρας αλλά και την ποιότητα ώστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο», επισήμανε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός.
 
Ορίστηκαν οι αρχηγοί
Παράλληλα με την χθεσινή προπόνηση είχαμε και τον ορισμό των αρχηγών της ομάδας για τη νέα σεζόν. Παραμένει μεταξύ αυτών ο Βασίλης Σκαρλάτος, που ήταν και πέρυσι, υπάρχει η παρουσία του Χρήστου Καλαντζή, κάτι που κρίνεται λογικό, όπως λογικές κρίθηκαν οι επιλογές Λουμπαρδέα και Χριστοφιλέα, δύο πολύ έμπειρων και «ψημένων» ποδοσφαιριστών.
 
Μετά τις 3.00 μ.μ. στο Στάδιο τα εισιτήρια
Όπως γράφαμε από την αρχή της εβδομάδας και όπως αναμενόταν έφτασαν χθες νωρίς το πρωί στα χέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα. Θα διατίθενται από σήμερα μετά τις 3 μ.μ. στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου και θα κοστίζουν 5 ευρώ για γυναίκες και ανέργους, και 10 ευρώ για τους υπόλοιπους.
 
 
 
Οι διαιτητές της πρεμιέρας στον 3ο όμιλο
Ο ΚΕΚΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

Ο κ. Κέκελος του συνδέσμου διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπρέσιακα του ιδίου συνδέσμου, θα διευθύνουν το παιχνίδι της Καλαμάτας με την Κύμη, ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου έχουν ως εξής:
Καλαμάτα – Κύμη:
Κέκελος, Αντωνόπουλος, Μπρέσιακας (Αιτωλ/νίας)
Αχαϊκή - Ερμής Κιβερίου: Βλαντής, Τίκας, Χαλβατζάκος (Πειραιά)
Πανελευσινιακός – Ζακυνθιακός:
Περράκης, Καραγιαννίδης (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
Μανδραϊκός - Δόξα Νέας Μανωλάδας:
Καλανζής, Μπατζιόπουλος (Αθηνών), Kαρκαλιανίδης (Δωδεκανήσου)
ΠΑΟ Βάρδας - Βύζας Μεγάρων:
Μανούχος (Αργολίδας), Χαραλαμπόπουλος, Νίκα (Αρκαδίας)
Λουτράκι - Αστέρας Μαγούλας:
Μανιώτης, Δουλγεράκης, Γουργιώτης (Ανατολικής Αττικής)
Παναργειακός – Παναρκαδικός: Γκάμαρης, Κορτέσης, Τσιλιπάνος (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages