Θ. Πετράκος: Το ΤΠΔ παρακρατεί δόσεις για εξοφλημένα δάνεια! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θ. Πετράκος: Το ΤΠΔ παρακρατεί δόσεις για εξοφλημένα δάνεια!

Θ. Πετράκος: Το ΤΠΔ παρακρατεί δόσεις για εξοφλημένα δάνεια!

Share This
ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ»

Προκαλούν το κοινό αίσθημα οι παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές του Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ). Όπως προκύπτει από καταγγελίες καταναλωτών στη Μεσσηνία, συνεχίζει να παρακρατεί δόσεις για δάνεια που έχουν εξοφληθεί. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των δανειοληπτών  για να διακόψει την παρακράτηση, αφού το δάνειο έχει εξοφληθεί, το ΤΠΔ συνεχίζει να παρακρατεί από τους μισθούς και τις συντάξεις των δανειοληπτών χρήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Μεσσήνιος δανειολήπτης, ο οποίος εξόφλησε το δάνειό του τον Ιούνιο του 2014, το ΤΠΔ συνέχισε να παρακρατεί δόσεις. Ο δανειολήπτης αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην υπηρεσία από την οποία μισθοδοτείται ώστε η υπηρεσία να σταματήσει την διαδικασία παρακράτησης. Η παρακράτηση θα διακοπεί τον Οκτώβριο του 2014 και τον Νοέμβριο θα επιστραφούν στον δανειολήπτη τα επιπλέον παρακρατηθέντα χρήματα, αφού επικοινωνήσει ο ίδιος σε αριθμό τηλεφώνου, στο οποίο όμως δεν απαντάει κανένας!

Επειδή η ασυδοσία των τραπεζών έχει ξεπεράσει κάθε όριο και καθημερινά οδηγούνται άνθρωποι στην απόγνωση,

Επειδή είναι αδιανόητο στη σημερινή δυσχερή οικονομική κατάσταση οι τράπεζες να παρακρατούν παράνομα χρήματα από μισθούς και συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages