ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (29.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της
Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εξήντα δύο (62) άτομα εκ των οποίων τριάντα τέσσερα (34) ήταν ημεδαποί και είκοσι οκτώ (28) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε σαράντα (40) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα, από τα οποία εννέα (9) ήταν ημεδαποί και οκτώ (8) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
• Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
• Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
• Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις (4) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages