ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Share This
Κο­σμο­πλημ­μύ­ρα χτες βρά­δυ στην Κα­λα­μά­τα πα­ρά την ξαφ­νι­κή νε­ρο­πον­τή λό­γω της 2ης «λευ­κής νύ­χτας» που δι­ορ­γα­νώ­θη­κε α­πό τον Δή­μο Κα­λα­μά­τας και δι­ά­φο­ρους φο­ρείς της Πό­λης.
Οι ε­παγ­γελ­μα­τί­ες της πό­λης ή­ταν πα­νέ­τοι­μη για την χθε­σι­νή βρα­διά και α­πό­βλε­παν με τις με­γά­λες εκ­πτώ­σεις που έ­κα­ναν να πά­ρουν οι­κο­νο­μι­κή α­νά­σα για να αν­τα­πε­ξέλ­θουν στις υ­πο­χρε­ώ­σεις τους.
leuki nuxta 20141Ε­πί­σης, ο Δή­μος Κα­λα­μά­τας και η «Φά­ρις» δι­ορ­γά­νω­σαν μου­σι­κές εκ­δη­λώ­σεις α­πό τρί­α συγ­κρο­τή­μα­τα: στο βό­ρει­ο σιν­τρι­βά­νι της Κεν­τρι­κής Πλα­τεί­ας – Βα­σι­λέ­ως Γε­ωρ­γί­ου, στην πλα­τεί­α Ό­θω­νος και στην πλα­τεί­α 23ης Μαρ­τί­ου. Στην Κεν­τρι­κή Πλα­τεί­α – Βα­σι­λέ­ως Γε­ωρ­γί­ου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί έκ­θε­ση και ερ­γα­στή­ρι κε­ρα­μι­κής και ζω­γρα­φι­κής α­πό το Ει­κα­στι­κό Ερ­γα­στή­ρι της Κ.Ε. «Φά­ρις» του Δή­μου Κα­λα­μά­τας. Οι εκ­δη­λώ­σεις ξε­κί­νη­σαν στις 20.00 με την Δη­μο­τι­κή Φι­λαρ­μο­νι­κή ό­που πε­ρι­δι­ά­βη­κε το Ι­στο­ρι­κό και εμ­πο­ρι­κό κέν­τρο της πό­λης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages