Το Δ.Σ. Καλαμάτας τίμησε ιστορικά μέλη με Γ. Νταγιόπουλο, Α. Γουρδέα, Β. Δικαιουλάκο, Α. Κουδούνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το Δ.Σ. Καλαμάτας τίμησε ιστορικά μέλη με  Γ. Νταγιόπουλο, Α. Γουρδέα, Β. Δικαιουλάκο, Α. Κουδούνη

Το Δ.Σ. Καλαμάτας τίμησε ιστορικά μέλη με Γ. Νταγιόπουλο, Α. Γουρδέα, Β. Δικαιουλάκο, Α. Κουδούνη

Share This
Τιμή σε δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι υπηρέτησαν το Δήμο Καλαμάτας επί 4 και άνω θητείες, απέδωσε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την 13η / 2014 συνεδρίασή του. Σε εκτέλεση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος επέδωσε σε καθέναν από τους τιμηθέντες ένα γλυπτικό έργο του Παναγιώτη Λαμπρινίδη, που απεικονίζει τη σφραγίδα της Μεσσηνιακής Γερουσίας κατά το 1821, η οποία τέθηκε στο κορυφαίο γραπτό κείμενο της Επαναστάσεως που συντάχθηκε στην Καλαμάτα, την Προκήρυξη προς τις ευρωπαϊκές Αυλές.Το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε για την προσφορά τους το Γεώργιο Νταγιόπουλο, εκλεγέντα για 10 θητείες, καθώς και τους Ανδρέα Γουρδέα, Βασίλειο Δικαιουλάκο και Αργύριο Κουδούνη, καθένας από τους οποίους εξελέγη για 4 θητείες.
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
Ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, είπε πως επρόκειτο για «μία συμβολική εκδήλωση τιμής προς ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν για πολλά χρόνια, για πολλές τετραετίες, την πόλη και τα συμφέροντά της και συνδέθηκαν - με μία έννοια - με την ιστορία της πόλης, με τα όνειρα, τα οράματα, τους σχεδιασμούς που κατά καιρούς έγιναν, που για πολλά χρόνια και για πολλές τετραετίες αγωνίστηκαν, έζησαν αγωνίες (…) και αισθάνθηκαν τη μεγάλη χαρά, τη μεγάλη ικανοποίηση που έχει ο άνθρωπος όταν βλέπει κάτι το οποίο σχεδιάζεται για το κοινό καλό να γίνεται πραγματικότητα και να υπάρχει πραγματική προσφορά για τη βελτίωση της ζωής, τη βελτίωση της πόλης, τη βελτίωση της κοινωνίας μας.
«ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»
Οι τέσσερις συνάδελφοι έζησαν για πολλά χρόνια τον αγώνα και την αγωνία της πόλης, τη μετεξέλιξή της ιδιαίτερα μετά τους σεισμούς, από μία πόλη μεσαία επαρχιακή, σταδιακά, μ’ ένα βέβαιο βηματισμό και σταθερό, σε πόλη ευρωπαϊκού επιπέδου – αυτό είναι η πραγματικότητα – και σε ζηλευτή πόλη για την Ελλάδα σήμερα, όπως βεβαιώνουν όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.
Η σημερινή εκδήλωση τιμής προφανώς δεν είναι μνημόσυνο – πολιτικό, εννοώ. Δεν τελειώνει, ντε και καλά, η πολιτική σταδιοδρομία των συναδέλφων. Προφανώς, εμείς κρίνομε τις 4 τετραετίες και πάνω προσφοράς. Από εκεί και πέρα είναι στη δική τους επιλογή να συνεχίσουν όποτε το επιθυμούν, καλά να είναι οι συνάδελφοι. Εμείς εκείνο το οποίο επιζητούμε, όσο καιρό θα μείνομε σ’ αυτά τα έδρανα είναι η συμβουλή τους, η συμπαράστασή τους, να ΄χουμε τα αυτιά μας ανοιχτά για να ακούμε τις απόψεις τους, τις κρίσεις τους και τις θέσεις τους. Έχουν το δημόσιο έπαινο, ασφαλώς, και τις ευχαριστίες της πόλης για τη μεγάλη προσφορά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages