Σύμβαση για φροντίδα των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Μεσσήνης και του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύμβαση για φροντίδα των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Μεσσήνης και του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας

Σύμβαση για φροντίδα των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Μεσσήνης και του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας

Share This
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Μεσσήνης μεταξύ του δήμαρχου Στάθη Αναστασόπουλου, με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας Κανέλλα Καλαποθαρέα παρουσία της αντιπροέδρου του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας Κατερίνας Πεζώνη, και του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Γιώργου Αθανασόπουλου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή σύμβασης- ιδιωτικού συμφωνητικού- μεταξύ του Δήμου Μεσσήνης και του Φιλοζωικού ομίλου Καλαμάτας με την οποία στον Φιλοζωικό όμιλο Καλαμάτας ανατίθενται εργασίες, που περιλαμβάνουν ενέργειες περισυλλογής, καταγραφής, ελέγχου, εμβολιασμού, αποπαρασίτωσης, στείρωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων (σκύλων).
Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων που στοχεύει ο Δήμος και σε συνέχεια της μελέτης που έχει εκπονηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου. Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε τη σημασία της υπογραφής της σύμβασης για τη σωστή διαχείριση των ζώων, ώστε να μετριαστεί ο αριθμός των αδέσποτων, κυρίως σκύλων, αλλά και να αρθεί η επικινδυνότητα σε ορισμένα σημεία του Καλλικρατικού Δήμου. Στη συζήτηση που είχαν, και οι δύο πλευρές, τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και της αμοιβαίας προσπάθειας για την αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να παράσχει ότι υποστήριξη και βοήθεια χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages