Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με «ηχηρό» επώνυμο, είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους δράστες του διπλού φονικού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με «ηχηρό» επώνυμο, είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους δράστες του διπλού φονικού

Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με «ηχηρό» επώνυμο, είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους δράστες του διπλού φονικού

Share This
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την έκθεση του ιατροδικαστή -  Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας ο ένας εκ των δραστών – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ ο δεύτερος δράστης – Βρέθηκε η μοτοσικλέτα των θυμάτων και το όπλο του εγκλήματος
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας το διπλό φρικτό έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο έξω από την Καρδαμύλη.Δράστες της δολοφονίας είναι δύο ντόπιοι 19χρονοι, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί και έχει ομολογήσει, ενώ ο δεύτερος αναζητείται.  Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη, ήταν οικονομικά.Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά. Τελικά, ένας εξ αυτών ομολόγησε τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση  απαγορευμένων αναβολικών ουσιών. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!
Οι δυο νεαροί με τους «φουσκωμένους μύες» που συχνάζουν σε γυμναστήρια της περιοχής, είχαν προσαχθεί μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Σγούρου. Μάλιστα, υπέδειξαν ένα σημείο δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο σοροί στο δρόμο Καρδαμύλης- Καλαμάτας, όπου είχαν κρύψει το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly των θυμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι” αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί.Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό.Από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης – Καλαμάτας.
Βρέθηκε και το όπλο του διπλού εγκλήματος
Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με «ηχηρό» επώνυμο είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους  δράστες του διπλού φονικού με θύματα τους νεαρούς bodybuilder, που εξιχνιάστηκε σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Εν τω μεταξύ, βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος, που ανήκει στη μητέρα του συνεργού του.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας. Οι δυο τους είχαν δώσει στα θύματα 800 ευρώ ως προκαταβολή για να αγοράσουν ποσότητα αναβολικών, χωρίς όμως να παραλάβουν τα σκευάσματα. Έτσι, έκλεισαν ραντεβού για να δοθούν εξηγήσεις, αλλά -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ενός 19χρονου- το ένα από τα θύματα τον χαστούκισε και ακολούθησε συμπλοκή.
Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης, που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages