Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Μια διαμαρτυρία μας γνωστοποιεί για την κατάσταση την οποία... βίωσε με το φεστιβάλ δρόμου που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του ΟΣΕ, ένας από τους ανθρώπους που διαμένουν σε γειτνιάζοντα με τον χώρο πολυκατοικία, σημειώνοντας τα αρκετά προβλήματα που προέκυψαν. Ο Βάϊα Άντρις κατέθεσε
αυτή τη διαμαρτυρία και στο γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας και με μια σειρά προτάσεων για τη λειτουργία των χώρων όπως το πάρκο!Στην αναφορά του σημείωσε “τον… εφιάλτη που έζησαν οι κάτοικοι περιμετρικά του πάρκου με έναν φρικτό θόρυβο, αυτό δεν ήταν μουσική, που μας ανάγκασε να κλειστούμε μέσα στους 4 τοίχους των διαμερισμάτων μας με τον θόρυβο όμως να διαπερνά τα πάντα λες και τραγουδούσαν μέσα στα σαλόνια από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα με τα ντεσιμπέλ να χτυπούν 125 και φωνές τρόμου να μας… βομβαρδίζουν”.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα σημειώνει τη χρήση του πάρκου του ΟΣΕ αλλά και ορισμένους κανόνες που πρέπει να υπάρχουν και για την συμπεριφορά όσων χρησιμοποιούν το πάρκο. Όπως οι ομάδες να ζητούν άδεια και να υποβάλλουν πλήρη στοιχεία του προγράμματός τους, να έχουν επίγνωση των κανόνων, να υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες, να υπάρχουν όρια στην ηχορύπανση, να υπάρχει ένας υπεύθυνος.Ο άνθρωπος που προφανώς έρχεται από μια… πολιτισμένη χώρα, τονίζει καταληκτικά «το να πούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν είναι τρόπος για να λύνονται τα προβλήματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages