Στην τελική ευθεία για ένταξη έργων στο τοπικό πρόγραμμα Leader στον Δήμο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην τελική ευθεία για ένταξη έργων στο τοπικό πρόγραμμα Leader στον Δήμο Μεσσήνης

Στην τελική ευθεία για ένταξη έργων στο τοπικό πρόγραμμα Leader στον Δήμο Μεσσήνης

Share This
linterΣτην τε­λι­κή ευ­θεί­α περ­νούν για την έν­τα­ξη των προ­τά­σε­ων του Δή­μου Μεσ­σή­νης στο  το­πι­κό πρό­γραμ­μα Leader, με­τά την κοι­νο­ποί­η­ση των α­πο­τε­λε­σμά­των της ε­πι­τρο­πής δι­α­χεί­ρι­σης του προ­γράμ­μα­τος. Σύμ­φω­να με τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα του ε­λέγ­χου πλη­ρό­τη­τας των κρι­τη­ρί­ων και α­ξι­ο­λό­γη­σης των φα­κέ­λων, εν­τάσ­σον­ται τα κά­τω­θι έρ­γα:
«ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΔΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ»
Π/Υ: 200.000 €
Στην πα­ρού­σα πρό­τα­ση προ­βλέ­πον­ται ερ­γα­σί­ες για την ε­πι­σκευ­ή κτι­ρί­ου στην Α­δρια­νή της Δη­μο­τι­κής Ε­νό­τη­τας Αί­πειας του Δή­μου Μεσ­σή­νης με σκο­πό την χρή­ση του κτι­ρί­ου ως πο­λι­τι­στι­κού κέν­τρου.
«ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»
Π/Υ : 46.776 €
H πρό­τα­ση α­φο­ρά την α­να­καί­νι­ση του κτι­ρί­ου του πα­λαι­ού σχο­λεί­ου Κα­λα­μα­κί­ου για τη δη­μι­ουρ­γί­α χώ­ρου πο­λι­τι­σμού.
«ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΟΓΓΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ»
Π/Υ.: 57.325 €
H πρό­τα­ση α­φο­ρά τη δι­α­μόρ­φω­ση αί­θου­σας στο κτί­ριο γυ­μνα­σί­ου της το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Λογ­γάς σε χώ­ρο πο­λι­τι­στι­κών δρα­στη­ρι­ο­τή­των.
«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Τ.Κ. ΧΡΑΝΩΝ Δ.Ε. ΑΙΠΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»
Π/Υ: 253.500 €
Η πρό­τα­ση α­νά­πλα­σης α­φο­ρά την κα­τα­σκευ­ή πε­ζο­δρο­μί­ου στη δυ­τι­κή πλευ­ρά της ει­σό­δου της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Χρά­νων και την κα­τα­σκευ­ή δι­κτύ­ου η­λε­κτρο­φω­τι­σμού με την το­πο­θέ­τη­ση καλ­λι­τε­χνι­κών φω­τι­στι­κών σω­μά­των κα­τά μή­κος του πε­ζο­δρο­μί­ου.
«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ, ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
Π/Υ: 150.000 €
Προ­βλέ­πε­ται η λει­τουρ­γί­α χώ­ρου πολ­λα­πλών δρα­στη­ρι­ο­τή­των στο ι­σό­γει­ο του κτι­ρί­ου και αί­θου­σα έκ­θε­σης ερ­μη­νεί­ας στον ό­ρο­φο του κτι­ρί­ου.Στο α­μέ­σως ε­πό­με­νο δι­ά­στη­μα α­να­μέ­νε­ται η έκ­δο­ση των α­πο­φά­σε­ων έν­τα­ξης των έρ­γων αυ­τών ώ­στε να εί­ναι δυ­να­τή η υ­λο­ποί­η­σή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages