ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Share This
Μεγάλο Σάββατο λίγο πριν την Ανάσταση, πληροφορίες αναφέρουν, οτι έγινε συνάντηση Δέδε- Μανώλη στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ενοποίησης των ψηφοδελτίων τους, αφού οι συνδυασμοί λίγες μόλις ημέρες από την κατάθεσή τους δεν κλείνουν. Εκεί συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα, ωστόσο οι δύο άνδρες φάνηκαν να μην τα βρίσκουν στο κορυφαίο ζήτημα του ποιος θα τεθεί επικεφαλής. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη, Γιώργος Δέδες εμφανίστηκε να μην κάνει πίσω ούτε μισό βήμα και κατά τα φαινόμενα ο Γιάννης Μανώλης θα αποχωρήσει και θα εμπλουτίσει το συνδυασμό Δέδε με δικά του στελέχη. Χωρίς κανείς να γνωρίζει την κατάληξη αυτής της συνεχούς διαπραγμάτευσης γίνεται σαφές ότι πρόκειται για αυτοδιοικητική κίνηση, χωρίς καμία συγκεκριμένη στόχευση, χωρίς κανέναν ιδεολογικό χαρακτήρα και ασφαλώς χωρίς προοπτική νίκης, αφού τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει σαφές ότι όλοι διαγκωνίζονται για την δεύτερη θέση, με ένα αβυσαλέο κενό να τους χωρίζει από τον πρώτο, που δεν είναι άλλος από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.
Το γεγονός αυτό τους φέρνει σε ρήξη με τον κατά τα φαινόμενα δεύτερο Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος παλεύει με αξιώσεις για την δεύτερη θέση. Επίσης περίπατο πάει και η δήθεν κεντροαριστερή αναφορά, την οποία επικαλείται ο επίσης πρώην αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη στην Μεσσηνία και νυν υποψήφιος με τον Δέδε, Π Αλευράς. Ο τελευταίος κάνει μπάσιμο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι δήθεν είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος αυτού του χώρου. Ωστόσο, το σκηνικό στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει, καθώς ένα - ένα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος τάσσονται στο πλευρό Τατούλη, όπως αναφέρει και δημοσίευμα του "Βήματος" (Γρηγοράκος, Κωνσταντινόπουλος, Μανιάτης). (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=588202Ερωτηματικά) Ερωτηματικά γεννά η στάση της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα επιλέγει να είναι εκτός κομματικής γραμμής ΠΑΣΟΚ στηρίζοντας τον Παναγιώτη Αλευρά, αλλά και απέναντι στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος της ανέθεσε θέση ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages