ΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0. Χάνεται και η 2η θέση. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσόπελας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0. Χάνεται και η 2η θέση. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσόπελας

ΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0. Χάνεται και η 2η θέση. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσόπελας

Share This
Την ήττα με 1-0 από την Αχαϊκή γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Καλαμάτα και έτσι παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Η τοπική μας ομάδα δεν εκμεταλλέυτηκε την ήττα του Παναργειακού και έτσι από ότι φαίνεται χάνεται και η 2η θέση στο Πρωτάθλημα που ίσως οδηγήσει στην άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα ξεκίνησε δυνατά το ματς αφού μόλις στο 2′ είχε δοκάρι με τον Ηλιόπουλο. Στα επόμενα δύο λεπτά όμως δέχθηκε το γκολ από τον Πετρόπουλο όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.Στην συνέχεια το ματς ήταν πολύ κακό αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες. Το μοναδικό που αξίζει να σημειωθεί είναι η φάση του 42′ όταν ο Καλαντζής έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια άλλα αστόχησε από τα 11 βήματα.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Τσόπελας
Στο 83′ ο αρχηγός της Μαύρης Θύελλας Γιάννης Τσόπελας χτύπησε στο χέρι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαγιάς αλλά από την μαγνητική φάνηκε ότι δεν πρόκειται για κάταγμα και έτσι ο έμπειρος αμυντικός απέφυγε τα χειρότερα.
Οι σημαντικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης:
3′ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Ηλιόπουλος σουτάρει και η μπάλα σταματά στο δοκάρι.
5′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Νικολόπουλου από κοντά ο Πετρόπουλος με προβολή γράφει το 1-0…
30′: Σουτ του Αποσκίτη από κοντά η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεύτερο δοκάρι.
42′: Πέναλτι για την Καλαμάτα: Εκτέλεσε ο Καλατζής το πέναλτι  που καταλογίστηκε σε χέρι του Νικολόπουλου ωστόσο ο Δρακόπουλος, κράτησε το 1-0…
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Ντάζος, Νικολόπουλος, Μπεκίρης, Σουρανής, Αγγελόπουλος (60′ Τόγιας), Αποσκίτης, Καζαντζής, Σπανός (89′ Διακάτος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μ. Γκόφας): Κολοβούρης, Τσόπελας, Λιόλιος (75’ Πούτσης), Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβέτης, Μαρτίνος, Σκόνδρας (46’ Σκόνδρας), Κ. Ηλιόπουλος, Καραχάλιος (70΄λ.τ. Οντσβόνγκ), Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages