Συντονισμένη δράση Νοσοκομείου και Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συντονισμένη δράση Νοσοκομείου και Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας

Συντονισμένη δράση Νοσοκομείου και Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας

Share This
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιο Μπέζο και με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φεβρωνία Εξακουστίδου καθώς και τον Υπεύθυνο Ιατρό του Συλλόγου κ. Πουλόπουλο Αναστάσιο στο πλαίσιο της τακτικής και ουσιαστικής συνεργασίας που έχουν. Από την πλευρά του Νοσοκομείου στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου κ.Νικολέτα Αποστολοπούλου, η Διοικητική Διευθύντρια της Ν.Μ.Καλαμάτας κ.Γεωργία Λιακέα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτριών Νομού Μεσσηνίας κ. Έφη Καμπουγέρη καθώς και οι εθελόντριες του Δικτύου κ.Ροβολή Ειρήνη και κ.Τσίμπου Χρυσάνθη.
Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε το μεγάλο κοινωνικό θέμα που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και κατά επέκταση στο Νομό μας με τους ανασφάλιστους πολίτες, λόγω της κρίσης και της ανεργίας, που έχει ως συνέπεια να στερούνται βασικών υγειονομικών υπηρεσιών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Αποτέλεσε κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών ότι είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να μην «επιτρέψουμε» να κινδυνεύσει η ζωή οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, λόγω αυτού του γεγονότος. Στο πλαίσιο λοιπόν της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς προέχει πάντα ο σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Σε αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή και συντονισμένη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages