Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Μεσσήνιος Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Μεσσήνιος Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλη

Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Μεσσήνιος Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλη

Share This
Ο Μεσσήνιος Γενικός Επιθεωρητής Ν. Ελλάδος Αντιστράτηγος Π.Σ. Χαράλαμπος Αφάλης καταλαμβάνει τη θέση του Υπαρχηγού Π.Σ.Ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης του Ανδρέα, γεννήθηκε το 1957 στην Βέργα Μεσσηνίας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το Δεκέμβριο του έτους 1980, ενώ το 1991 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έως σήμερα, υπηρέτησε ως Υποδιοικητής της Π.Υ. Μεγαλόπολης, ως Διοικητής της Π.Υ. Αεροδρομίου Καλαμάτας και ως Υποδιοικητής και Διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας.Το 2011 προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου και τοποθετήθηκε Διοικητής της Π.Υ. Σάμου.Το 2012 προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκε Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου.
Το 2013 προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και ανέλαβε καθήκοντα ως Προϊστάμενος Επιτελείου στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος.Σε όλες τις παραπάνω θέσεις που υπηρέτησε τόσο στις μάχιμες μονάδες όσο και στις επιτελικές, είχε άριστες επιδόσεις και διακρίσεις.Το έτος 2007 στις καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου στον Ταΰγετο, ως Υποδιοικητής της Π.Υ Καλαμάτας , υπέστη εγκαύματα Β΄βαθμού και παρά τον τραυματισμό του συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς να απουσιάσει ούτε στιγμή. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, απόφοιτος της Σχολής Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά) της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει μεταβεί σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό (Γαλλία, Βουλγαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages