Πρωτοδικείο για συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις στην περιμετρική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρωτοδικείο για συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις στην περιμετρική

Πρωτοδικείο για συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις στην περιμετρική

Share This
Μόλις σήμερα, δύο εργάσιμες ημέρες πριν από το δικαστήριο της Πρωταπριλιάς, δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Υποδομών για «την 1η διόρθωση του συµπληρωµατικού κτηµατολογίου απαλλοτρίωσης του Αυτοκινητόδροµου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαµάτα από την Χ.Θ. 26+546 - Χ.Θ. 32+907 του τµήµατος Τσακώνα – Καλαµάτα»… Την Πρωταπριλιά το Πρωτοδικείο Καλαμάτας θα συνεδριάσει για τον καθορισμό των προσωρινών τιμών αποζημίωσης, όπως έχει αιτηθεί το Ελληνικό Δημόσιο, για τις συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας. Με την ειδική διαδικασία του 7Α το Εφετείο έχει ήδη αποφασίσει την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων συμπληρωματικών απαλλοτριώσεων και έχει καθορίσει την καταβολή τμήματος της αποζημίωσης. Όμως οι τιμές των αποζημιώσεων θα καθοριστούν με την κανονική διαδικασία, δηλαδή με το Πρωτοδικείο της Πρωταπριλιάς θα καθοριστούν οι προσωρινές τιμές και θα ακολουθήσει το Εφετείο για τις οριστικές τιμές.
Σήμερα δε το υπουργείο Υποδομών αποφάσισε τη διόρθωση του συμπληρωματικού κτηματολογίου απαλλοτρίωσης και ειδικότερα εκδόθηκε η εξής απόφαση (ΑΔΑ: ΒΙΞΡ1-ΗΣ9): «Εγκρίνουµε την 1η διόρθωση του συµπληρωµατικού κτηµατολογίου απαλλοτρίωσης του Αυτοκινητόδροµου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαµάτα από την Χ.Θ. 26+546 - Χ.Θ. 32+907 του τµήµατος Τσακώνα – Καλαµάτα που κηρύχθηκε µε την υπ’ αριθµ ∆12/α/ο/7201/2-11-2012 (Α∆Α: Β4551-ΡΩΤ) Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανταγωνιστικότητας, Ανάπτυξης, Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων, όπως συντάχθηκε από τον Μελετητή, ελέγχθηκε και διορθώθηκε από την ΕΥ∆Ε/ΜΚ/Ε.Π.Π. και ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από τη ∆/νση µας, ως προς τους αναλογισµούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages