Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Νίκα και για την Μπιρμπίτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Νίκα και για την Μπιρμπίτα

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Νίκα και για την Μπιρμπίτα

Share This
Εποικοδομητική συζήτηση, που κάλυψε πολλά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θέτει τα θεμέλια για την επίλυσή τους, είχαν σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας και ο Δήμαρχος Σπαρτιατών Σταύρος Αργειτάκος. Ο Γ. Διδασκάλου, συνοδευόμενος από στελέχη των Υπηρεσιών του, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Π. Νίκας παρουσία του Στ. Αργειτάκου. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας εξέφρασε τη χαρά του για την έλευση του κ. Διδασκάλου, ο οποίος είχε συνεργασθεί άριστα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως συνεργάτης του προκατόχου του Μανώλη Αγγελάκα, ενώ η αγαστή συνεργασία συνεχίζεται και μετά την ανάθεση στο Γιώργο Διδασκάλου των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα.
Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και εκτίμησε πως η παρουσία του συνδέεται με τη δρομολόγηση λύσεων σε κάποια σοβαρά ζητήματα. Ο Π. Νίκας εξέφρασε επίσης τη χαρά του για την παρουσία του ομολόγου του από τη Σπάρτη, τον οποίο συνόδευαν αιρετοί του Τοπικού Συμβουλίου Αμυκλών. Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Στ. Αργειτάκος, τονίζοντας την εξαιρετική συνεργασία του με τον Π. Νίκα στο πλαίσιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Ο Γ. Διδασκάλου χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία με τους κυρίους Νίκα και Αργειτάκο, επισημαίνοντας πως η παρουσία του στο Δημαρχείο Καλαμάτας υποδηλώνει το ενδιαφέρον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακολούθησε σύσκεψη, στην οποία εξετάσθηκαν πολλά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατατέθηκαν προτάσεις από το Δήμαρχο Καλαμάτας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου και από το Δήμαρχο Σπαρτιατών.
Ο κ. Διδασκάλου έδωσε κατάλληλες οδηγίες στα στελέχη που τον συνόδευαν, για την εξεύρεση λύσεων. Συζητήθηκε, ακόμη, το θέμα της προσωρινής στέγασης των αθιγγάνων στην περιοχή Μπιρμπίτα του Δήμου Καλαμάτας, καθώς - μετά από πολλές παρεμβάσεις του Π. Νίκα - οδεύει προς σύσταση μια επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί σχετικά με τον κατάλληλο για το σκοπό αυτό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages