6 συλλήψεις, 68 προσαγωγές, δεκάδες έλεγχοι σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

6 συλλήψεις, 68 προσαγωγές, δεκάδες έλεγχοι σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

6 συλλήψεις, 68 προσαγωγές, δεκάδες έλεγχοι σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19.3.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα ένα (131) άτομα, εκ των οποίων ογδόντα οκτώ (88) ήταν ημεδαποί και σαράντα τρία (43) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκατρία (113) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα οκτώ (68) άτομα, από τα οποία τριάντα επτά (37) ήταν ημεδαποί και τριάντα ένα (31) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6)άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: 
  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -6.723.703,22- ευρώ.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ηρωίνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages