Φαβορί Στ. Αναστασόπουλο δείχνει δημοσκόπηση της MARC για το Δήμο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Φαβορί Στ. Αναστασόπουλο δείχνει δημοσκόπηση της MARC για το Δήμο Μεσσήνης

Φαβορί Στ. Αναστασόπουλο δείχνει δημοσκόπηση της MARC για το Δήμο Μεσσήνης

Share This
Με μεγάλη δυναμική δείχνει ότι κινείται στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, όπως αυτό αποτυπώθηκε στην δημοσκόπηση που παρουσίασε η Τηλεόραση BEST και διεξήχθη από την εταιρία MARC. Τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην παράσταση νίκης, ο κ. Αναστασόπουλος καταγράφει σαφέστατο προβάδισμα, έναντι των συνυποψήφιων του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας ο νυν δήμαρχος Μεσσήνης συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά δημοφιλίας, έχοντας θετική γνώμη και αντλώντας μεγάλες δυνάμεις από το σύνολο των κομμάτων του πολιτικού φάσματος.
Άλλωστε όπως σημείωσε σε παρέμβασή του και ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας MARC Θωμάς Γεράκης, ο κ. Αναστασόπουλος αποτελεί υποψηφιότητα που χαρακτηρίζεται πολυσυλλεκτική και αυτοδιοικητική. Στοιχείο της δημοσκόπησης το γεγονός ότι ο Στάθης Αναστασόπουλος επικρατεί στα «δίδυμα» του δεύτερου γύρου, ενώ όσον αφορά τα κόμματα καταγράφεται και στην Μεσσήνη η γενικότερη κατάσταση, με την ΝΔ να διατηρεί ωστόσο υψηλά ποσοστά. Η έρευνα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Εκλογές 2014» με τον Θέμη Κανελλόπουλο και καλεσμένους του δημοσιογράφους Θαν. Παντέ (Εφημερίδα Φωνή), Χαρ. Χαραλαμπόπουλο (Εφημερίδα Θάρρος) και Κ. Τσερεντζούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages