Συνάντηση Παν. Αλευράς με τα μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Παν. Αλευράς με τα μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

Συνάντηση Παν. Αλευράς με τα μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

Share This
aleuras90Συ­νάν­τη­ση εί­χε στο γρα­φεί­ο του ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς με τα μέ­λη της Μεσ­ση­νια­κής Αμ­φι­κτυ­ο­νί­ας Πα­να­γι­ώ­τη Μπα­ζί­γο, Σταύ­ρο Γι­αν­νό­που­λο και Γε­ώρ­γιο Δη­μό­που­λο.
Στα πλαί­σια της ε­πί­σκε­ψης αυ­τής συ­ζη­τή­θη­κε η ε­ξο­μά­λυν­ση των σχέ­σε­ων με­τα­ξύ της Παμ­μεσ­ση­νια­κής Ο­μο­σπον­δί­ας Α­με­ρι­κής και Κα­να­δά και της Μεσ­ση­νια­κής Αμ­φι­κτυ­ο­νί­ας. Ο κ. Α­λευ­ράς τό­νι­σε ό­τι στό­χος εί­ναι η συμ­πό­ρευ­ση, η εν­δυ­νά­μω­ση και η σύ­σφι­ξη των σχέ­σε­ων των δύ­ο αυ­τών ορ­γα­νι­σμών με σκο­πό την α­πό κοι­νού προ­ώ­θη­ση και προ­α­γω­γή μεσ­ση­νια­κών συμ­φε­ρόν­των εν­τός και ε­κτός Ελ­λά­δος. Αυ­τό εί­πε θα ε­πι­τευ­χθεί με κοι­νή συ­νερ­γα­σί­α και αλ­λη­λεγ­γύ­η.
Στη συ­νάν­τη­ση τέ­θη­κε ε­πί­σης το θέ­μα της προ­ώ­θη­σης και δι­α­φύ­λα­ξης των ελ­λη­νι­κών μεσ­ση­νια­κών προ­ϊ­όν­των σε Α­με­ρι­κή και Κα­να­δά, κα­θώς ε­πί­σης και η προ­στα­σί­α των ελ­λη­νι­κών προ­ϊ­όν­των που βα­φτί­ζον­ται ελ­λη­νι­κά, με α­πο­τέ­λε­σμα να δι­α­σύ­ρε­ται η ποι­ό­τη­τά τους και η φή­μη τους και να βου­λιά­ζει η ελ­λη­νι­κή ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τα που δεν μπο­ρεί να αν­τα­γω­νι­στεί τις ευ­τε­λι­στι­κές τι­μές αυ­τών των προ­ϊ­όν­των.  Ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης τό­νι­σε ό­τι για το θέ­μα αυ­τό πρέ­πει να υ­πάρ­ξει συ­νερ­γα­σί­α κρα­τι­κών φο­ρέ­ων και εμ­πο­ρι­κών α­κο­λού­θων, προ­κει­μέ­νου να ε­κλεί­ψουν τέ­τοι­α φαι­νό­με­να.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages