Συνεργασία δήμου Μεσσήνης - ΕΑΣ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Συνεργασία δήμου Μεσσήνης - ΕΑΣ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων

Συνεργασία δήμου Μεσσήνης - ΕΑΣ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων

Share This
Σύμφωνα με επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας (Ένωση Μεσσηνίας) φέτος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποχρεώνει στην παροχή ενυπόγραφης εξουσιοδότησης από κάθε παραγωγό ξεχωριστά για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων 2014 (επιδοτήσεις). Για αυτό οι παραγωγοί θα πρέπει να υποβάλουν αυτή την εξουσιοδότηση από τις 27/01/2014 έως και τις 3/02/2014 ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης των δικαιωμάτων όταν το Υπουργείο ανοίξει το σύστημα υποβολής αιτήσεων. Ο Δήμος Μεσσήνης συνδράμει στην εξυπηρέτηση των παραγωγών με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων των ΚΕΠ καθώς και την παρουσία εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου στην Ένωση Μεσσήνης για τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
Επιπλέον ο Δήμαρχος Μεσσήνης απέστειλε επιστολή στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου να υποστηρίξουν τους παραγωγούς - κατοίκους της Τ.Κ. για την διεκπεραίωση του θέματος αυτού. Είναι γνωστό ότι όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης είναι εξουσιοδοτημένοι με προηγούμενη απόφαση Δημάρχου και έχουν και τη σφραγίδα για να θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής. Θεωρούμε ότι με τη συνδρομή των Προέδρων και την καλή συνεργασία με τους παραγωγούς θα ολοκληρωθεί εντός του ως άνω χρονοδιαγράμματος η υποβολή των εξουσιοδοτήσεων, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων. Στόχος είναι να μην ταλαιπωρηθούν οι παραγωγοί και να εξυπηρετούνται στο χωριό τους, στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages