Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές

Share This
Σε «επιστράτευση» των κορυφαίων στελεχών προχωρά η Κουμουνδούρου ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, με τις διεργασίες να κορυφώνονται αμέσως μετά τις γιορτές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για τις 11 και 12 Ιανουαρίου. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προχωρήσει σε «ανοίγματα» , κι έτσι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει προκειμένου απέναντι στον Απ. Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να στηριχθεί ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης. Στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηναίων, η μάχη θα δοθεί με κορυφαία στελέχη, α ν και δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία. Για το δήμο της πρωτεύουσας, προσανατολίζονται στον Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και στη Ρένα Δούρου, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο οι δύο πλευρές. Η Σοφία Σακοράφα, είναι επικρατέστερη για την Περιφέρεια Αττικής, αν και σε αρκετά υψηλή θέση στις δημοσκοπήσεις έρχεται και ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Για το δήμο Πειραιά, δρομολογείται η υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και για δήμαρχος Περιστερίου προτείνεται από την τοπική ο Ανδρέας Καρίτζης. Για το δήμο Θεσσαλονίκης, οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν πως έχει γίνει πρόταση στον καθηγητή του ΑΠΘ Αριστείδη Καζάκο, -ο οποίος έχει τη μεγάλη αποδοχή και της Αριστερής Πλατφόρμας- , με την πρόταση να παραμένει στο τραπέζι αν και ο ίδιος είναι προς ώρας αρνητικός. Στον αντίποδα, λιγότερες πιθανότητες έχει ο Τάσος Κουράκης , ενώ ανοιχτό παράθυρο αφήνουν και για τον Γιάννη Μπουτάρη. Για την περιφέρεια Ηπείρου συζητείται η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη. Για την περιφέρεια Κρήτης έχει προταθεί ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης. Εναλλακτικά ακούγεται και το όνομα του Μιχάλη Κριτσωτάκη, ενώ στα Ιόνια νησιά, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Μπαλάφα και για τη περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποψήφιος θα είναι ο δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages